Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N cze 07, 2026 3:22 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 1:42 pm 

Jakub Mazur napisał(a):
Do Bugiego!

Teraz piszesz ze Cie zawody nie interesuja, a poczytaj swoje posty, ktore wypisywales przez zawodami! PO CO NAPISALES "PRZEPISY" JAK CIE ZAWODY NIE INTERESUJA??!!

a przeczytaj dokladnie moj post, czy w nim pojawia sie słowo "mnie nie interesuja" :?: :?: :?: bo nieprzypominam sobie zebym takie cos pisał :mrgreen:

a co do przepisow.jakie prz\episy, przeciez mnie zjeb. ze tworze jakies przepisy.przeciez w klasie MT nie ma przepisow, jest jedeno podstawowy musi to byc MT.

koniec tych przepychanek slownych...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 4:16 pm 

To co piszesz za innych, ze nie moga jechac na zawody? Skad Ty to wiesz, ze np zawody ich nie intersuja lub interesuja! Wszystkie rozumy zjadles i w myslach czytasz??

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 4:54 pm 

Jakub Mazur napisał(a):
To co piszesz za innych, ze nie moga jechac na zawody? Skad Ty to wiesz, ze np zawody ich nie intersuja lub interesuja! Wszystkie rozumy zjadles i w myslach czytasz??

jak sie z kims rozmawia to sie wie.......a moze jestem jasnowidz :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 6:49 pm 

" NIE MA POJECIA ZA DALEKO" jesli tak panie Marku to prosze wszystkich z forum z osobna podwieźć na zawody ... . Nie ? Dlaczego. Przecierz nie ma pojecia za daleko , wiec tez nie ma pojecia za duzo czasu

HPI Baja 5b SS
sprzedam serwo: sanva erg-vz

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 6:53 pm 

Wiecie, moze skonczycie juz te klutnie? Bo zaraz wszyscy na wzajem sie poobrazaja i znowu potworza sie glupie podzialy miedzy zawodnikow a "piszacych", jak to mialo kiedys miejsce z on- i off-roadem.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 7:21 pm 

CZAKO napisał(a):
" NIE MA POJECIA ZA DALEKO" jesli tak panie Marku to prosze wszystkich z forum z osobna podwieźć na zawody ... . Nie ? Dlaczego. Przecierz nie ma pojecia za daleko , wiec tez nie ma pojecia za duzo czasu

No... i właśnie po to potrzebne są spotkania „podwórkowe” na których umawiamy się że do jednego samochodu osobowego wchodzą np. cztery osoby i trzy MT. bardzo ciasno ale koszty małe. Ja dojechałem samochodem w trzy osoby i cztery modele - wycieczka do Murowanej wyniosła mnie około 150zł z Wawy. Twierdze: BYŁO WARTO. teraz na spotkaniach będę przekonywał innych by spróbowali a jeśli mają jakieś obawy namówię by pojechali jako mechanicy myślę ze każdy kierowca chciałby mieć osobistego mechanika na zawodach. myślę, że z upchaniem osoby bez modelu nie powinno być problemu.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 8:29 pm 

Ja tak jak i chyba wiekszosc na tym forum poprostu nie mam transportu na zawody. Bardzo chętnie bym jeździł ale takie wypady nie są tanie i nie zawsze chce sie mojemu tacie jechac. W ubiegłym sezonie startowałem w paru zawodach ale również cudem zjawialem sie na niektorych impezach bo nie mialem z kim jechać. ...ehh..juz sie nie moge doczekac kiedy bede mial swoje autko (1:1) :) a nie rozumiem czemu ktosby sie mial bac zawodow, czego sie bać? uwazam ze wiekszosc tak jak ja poprostu nie ma transportu, tak jak m-peter napisal ze normalni rodzice chyba nie puszcza samego dziecka pociągiem na drugi koniec Polski... W tym sezonie pewnie na paru zawodach się pojawie bo juz rodzice mi obiecali ze w okresie wakacji pojeżdzą ze mna na zawody...po wakacjach i przed pewnie tez pojadą :) , bede sie staral

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 9:44 pm 

Bugi napisał(a):
Marcin Jasiński napisał(a):
ale nie rozumie tych co piszą tyle postów i są na wszelakich spotkaniach a na zawody nie dają rady ...

wiesz od tego sa fora aby pisac posty... :mrgreen:

Ameryka odkryta brawo, widze że nie za bardzo rozumiesz więc tłumacze po co pisać teorie, która się z praktyką nie pokrywa ?
Bugi napisał(a):
po drugie moze nie kazdego interesuja zawody, nie kazdego stac na wyjazdy na drugi koniec polski co 2 tyg.

Powiedz mi kogo to interesuje, hobby się wybiera a nie dostaje przy porodzie.
Bugi napisał(a):
a po trzecie to skonczcie juz gadac o tych zawodach bo to juz sie zalosne zaczyna robic ten podzial na jezdzocych na zawody i nie, :? mozna wywnioskowac ze Ci ktorzy bywaja na zawodach to elita :mrgreen:....kazdy wie co chce robic i jak bedzie chcial to pojedzie na zawody, a jak nie to nie :mrgreen:

Żałosna to jest Twoja wypowiedź, podziały to sobie sami wymyślacie, wygląda na to że macie jakiś kompleks na tym punkcie. Po co pisać o zawodach domagać sie ich po czym pisać jakieś bzdurne usprawiedliwienia ?

Ja model mam od niedługiego czasu a mimo to przejechałęm ponad 400KM po to aby dotrzeć na zawody i spotkać się z SUPER LUDŹMI. Nie podoba mi się fakt że oceniacie tych ludzi nie mając z nimi żadnego kontaktu.

Do pisania macie pełne prawo, ale nie piszcie o teorii która nie funkcjonuje w praktyce.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 10:53 pm 
-=ADA$=-

Ty sie na sile doczepieasz do wypowiedzi Bugiego, czy to tak przypadkiem sie z nim laczy.

A powiedz mi jedno, gdzie ktos pisze teorie, ktora nie laczy sie z praktyka? Moze to bugi pisze, On jezdzil autami, kiedy Ty jeszcze nie wiedziales pewnie ze cos takiego istnieje, doswiadczenia nie nabiera sie tylko na zawodach, ale poprostu jezdzac, a nawet obserwujac innych jezdzacych.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 11:21 pm 

-=ADA$=- napisał(a):
Ty sie na sile doczepieasz do wypowiedzi Bugiego, czy to tak przypadkiem sie z nim laczy.

A powiedz mi jedno, gdzie ktos pisze teorie, ktora nie laczy sie z praktyka? Moze to bugi pisze, On jezdzil autami, kiedy Ty jeszcze nie wiedziales pewnie ze cos takiego istnieje, doswiadczenia nie nabiera sie tylko na zawodach, ale poprostu jezdzac, a nawet obserwujac innych jezdzacych.

O kompleksach pisałem wyżej, widze że Ciebie też dotyczy.
I nie pisz tutaj co wiedzialem a czego nie bo nie wiesz i właśnie o takim rodzaju teoretyzowania jest mowa.

Zachowujesz się jak byś wszystkie rozumy pozjadal.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 06, 2005 11:36 pm 
Administrator forum

Chłopaki, spokojnie. Nie było moim zamiarem pisząc pierwszego posta wywołanie kłótni wśród Was - a tak się widzę stało :(

Rozumiem że większość z Was to ludzie młodzi i to bardzo młodzi. Ale powiedzcie tak szczerze - szukaliście jakiś alternatywnych możliwości dostania się na zawody? Niekoniecznie pociąg. Może w Waszej okolicy są jakieś kluby modelarskie, a może warto taki klub stworzyć i jakoś dokolebać się na zawody?

We wrześniu będe robił zlot w Kłodzu. Zlot ludzi z RC-AUTO i Froum (chociaż to jedno i to samo w sumie :) ) Chciałbym aby na tym zlocie zjawiło się nie kilka, nie kilkanaście osób ale kilkadziesiąt. Żeby był to zlot modelarzy którzy chcą się pochwalić swoim sprzętem. Którzy przywiozą na ten zlot swoje odpicowane modele w super pomalowanych budach.
Jest to moje marzenie.

Mam nadzieje że uda mi się przyjechać na jakieś zawody off-road. Z chęcia zoabczyłbym Wasze monstery w akcji na torze.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: So maja 07, 2005 8:59 am 

Ja akuratnie mam klub/modelarnie. Niestety jest to modelarnia glownie samolotowa i dopiero od niedawna zaczynam rozkrecac tam cos z autami. Jak sie uda to moze na wakacje zaczniemy budowac tor, jesli znowu wladze nas nie wykiwaja.
Jesli chodzi o zlot to nareszcie bedzie blisko jakas fajna imprezka. Napewno sie tam spotkamy na grilla 8)

P.S. Tylko maja byc kielbaski, bo inaczej nie przyjezdzam :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So maja 07, 2005 9:51 am 
Raflee

oo zlot bedzie ;) ale znowu trohe daleko bedzie :P ale jak cos to mielec powinien przyjechac ;)

A co do MT - ja nie rozumiem, ale nikt nie mowi ze musze rozumiec... ale jak ktor ma model to co ma za problem zapytac sie kogos kto jedzie z jego miasta, albo z jakiegos miasta niedaleko niego, czy moze sie z nim zabrac? No innego jest nie chciec a nie moc... jak komus sie nie bedzie chcialo przyjechac to bedzie psial, ze ma jakas wazna robote itd itp., ale jak ktos ma np. szkole w weekendy no to juz jest inna sprawa... Ja raz nie mialem z kim jechac na zaowdy... odemnie nikt nie mogl jechac, to zabral mnie ze soba Wojtek z Poznania... i wlasnie na tych zaowdach pierwszy raz stanolem na podium ;) wiec poprostu wystarczy chciec...

A co do nauki na zoawdach - ja na zaowdach sie nauczylem bardzo duzo - i to napewno wiecej niz jakbym nie jezdzil na zaowdy, tylko jezdzil gdzies indziej... po pierwsze jest tam bardzo duzo osob ktore moge pomoc, a po drugie mozna sprawdzic to co sie ustawilo, czy zrobilo jezdzac z innymi i porownac...

Mam nadzieje, ze na zaowdy zacznie przyjezdzac coraz wiecej osob... najgorsze jest zalowanie ze sie czegos nie zrobilo niz, ze sie cos zrobilo... wybor nalezy do Was i nikt nie bedzie Was namawial, zebyscie przyjechali w 200 osob na zaowdy, ale zeby przypadkiem nei bylo tak, ze nie bedzie z czego zrobic nawet jednej grupy.

Tytuł:
PostNapisane: N maja 08, 2005 2:14 pm 

Ja chętnie pojade ! Mam tylko 2 przeszkody !
1. Rodzice - tu jest ciężko
2. Transport - brak samochodu, ojciec nie zawsze ma czas
Ale jak sie starzy zgodzą to zawsze sie z wami zabrac moge !

HPI Baja 5b SS
sprzedam serwo: sanva erg-vz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2