Witam,
Mam na sprzedaż combo Xerun'a - regulator Xerun 150A wraz z silnikiem Xerun 2000kV (sensored) oraz kartą programującą z kabelkiem do komputera.
Posiadam ten zestaw około 2 lata, ale używałem go w E-Revo sporadycznie. Silnik jak i regulator są w stanie bardzo dobrym. Przez cały okres eksploracji dbałem o nie. Silnik ma wciąż seryjne łożyska, co świadczy o naprawdę małym przebiegu. Combo nie było przegrzewane, maksymalna temperatura jaką osiągnął silnik to 58 stopni, a regulator nigdy nie przekroczył 40 stopni, nawet w upalne dni (mierzyłem dobrym termometrem Duratrax). Combo było używane tylko z akumulatorami 4S Li-Po.
Wizualnie można się przyczepić do drobnych rysek na silniku w okolicach śrubek, podczas ich odkręcania zaczepiłem śrubokrętem o obudowę silnika (czyściłem go z pyłu, którego nie znalazłem - okazał się bardzo szczelny).
Przez cały okres użytkowania sprawował się bardzo dobrze, mocy nigdy mi nie brakowało
Niestety muszę sprzedać combo, ze względu na inne wydatki

Gratis dorzucam do zestawu łożyska do silnika firmy AVID oraz wentylator na silnik firmy Castle.
Cena jaka mnie interesuje to
550zł + przesyłka na koszt kupującego
Jestem gotowy negocjować cenę

piszcie śmiało, na pewno się dogadamy

Pozdrawiam