Cześć,
Były to bardzo udane dla mnie zawody. Miałem też sporo szczęścia na porannym, niedzielnym treningu, ale nie będę się rozpisywał.
Pogodę trafiliśmy świetną! Można było wprawdzie narzekać na upał ale w porównaniu do prognozowanych burz to chyba niewielka "cena".

Minusy:
- Jeśli chodzi o tor, nie skłamię chyba twierdząc, że można oczekiwać czegoś więcej, ale nie było źle. Wg mnie do poprawienia są przede wszystkim: seria dużych hopek oraz zwyczaj łatania toru na niedzielne finały. Wiem, że to nie on-road, ale chyba nikt oprócz Marka nie uniknął kłopotów z modelem. Ja sam uszkodziłem zawieszenie na serii trzech małych hopek z powodu dziurawego najazdu na pierwszej z nich. Wg mnie dziury na czołach skoczni powinny być poprawiane jeśli tor nie wytrzymuje 2-dniowych zawodów; reszta toru może zostać off-road'owa

Plusy:
- bardzo dobry, zadaszony podest;
- dobry pit-lane (najazdy i zjazdy nie są pod zbyt ostrym kątem więc widoczność jest dobra z dowolnej pozycji na podeście);
- bardzo dobre nagłośnienie (przynajmniej na górze);
- ogólnodostępny kompresor (nie wiem czy to traktować jako plus czy raczej wspominać w minusach w przypadku jego braku) w każdym razie BYŁ!

;
- działające AMB! (kto pamięta mój ubiegłoroczny start w Nowym Targu ten wie co mam na myśli)

Standardowo porcja moich zdjęć:
LINKDostałem też wizytówkę od Pana Stanisława Peciaka. Myślę, że się na mnie nie obrazi, jeśli zamieszczę link do jego galerii.
http://www.staszekpeciak.plPozdrawiam,
Donat