Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 11, 2026 1:47 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 05, 2004 9:48 pm 

ja raczej sie nie przesiade na tornado bo jest znacznie drozsze, a w ostatnim czasie duzo jezdze.pozatym juz sie przesiadlem z 10% na champion 20% i nie narzekam-jest duza moc i temperaturki ok.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 05, 2004 10:06 pm 

cozmo napisał(a):
ja raczej sie nie przesiade na tornado bo jest znacznie drozsze, a w ostatnim czasie duzo jezdze.pozatym juz sie przesiadlem z 10% na champion 20% i nie narzekam-jest duza moc i temperaturki ok.

kupilem dzis 5l tornado ale o dziwo w takiej wielkiej puszce/kanistrze. Jutro sprawdze jak to paliwko sie sprawuje ale w sklepie uslyszalem, ze jest o niebo lepsze od Model Technics tak wiec moze to prawda! Sprobowac warto a roznica w cenie nie jest az tak wielka! Za 5l Championa place 110 PLN a za 5L Tornado 16% zaplacilem 126 PLN. Nie przesadzajmy, ze 16PLN to duzo...

Tytuł:
PostNapisane: So lis 06, 2004 8:14 am 

Wczoraj o 20 przyjechał muj tata z mammothem! Wiedziałem ze bedzie duzy ale nie asz tak jest ogromny! (jak dla mnie) na poczotku nie dłaem sobie rady z tatą odpalic bo zle wyregulowalismy! Ale o 20 przyjechał brat ktory bez instrukcji wyregulował! Odpalilismy go w domu i nie był wcale tak bardzo głosny! Ale jak chodził 3-4min. to np cylinder był gorocy czy to jest normalne podczas docierania?? i jesli nie to co mam zrobic wzbogacic mieszanke ??

Tytuł:
PostNapisane: So lis 06, 2004 8:36 am 

Powiedzcie mi jeszce czy filtr paliwa ma kierunki bo z jednej strony ma tą siteczke a zdrugiej ma puste? ja dałem siateczkom do silnika ? dobrze?

Aha mam w nim tak mocny skret ze trąm mi koła o gurny wahacz czy mam cos z tym zrobic czy jak bede jedził nim to bedzie normalnie?

Tytuł:
PostNapisane: N lis 07, 2004 10:55 am 

promian napisał(a):
...Najlepiej F/1 Champion - bardzo dobre paliwo o doskonalej proporcji metanolu, oleju i rzecz jasna nitrometanolu :)
mala poprawka-nitrometanu ooo, promian a gdzie kupiles tornado za tyle, bo w tym sklepie internetowym jest za 150+koszty wysylki to juz nie jest tak tanio. a ja kupuje champion za 115zl. jesli roznica byla by kilkanascie zlotych to spoko , bo kilkadziesiat to juz mi nie pasuje.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 11, 2004 7:45 pm 

Jak jade to dosc ze mi puzno włacza dwujke to nei słychac tego tak jak na wilmacg np z savagem jedzie na jedynce i jak zmeini to nei słychac jak obroty schodzą co mam z tym zrobic? jak zrobie film z jazdy to zabczycie sami najprawdopodbniej zrobie go jutro! pozdrawiam jak byscie mogli pomuzcie mi z tymi biegami !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4