COoLoSER napisał(a):
Dogadałem się ostatnio z firmą, która ma tor do samochodów RC off road. Tor mieści się koło ich pola paintball i toru dla kładów. Okolice Psiego pola. Kiedyś wynajmowali tor i samochody, ale jako że to droga zabawa i samochody się często psuły już takiej usługi nie mają.
Dostałem zgodę na korzystanie z tory bez opłat pod warunkiem posprzątania po sobie i nie uszkodzenia niczego.
Najlepiej podjechać tam jak grają w paintball bo wtedy brama jest otwarta, inaczej trzeba będzie albo kombinować jazdę rowami albo podejść 5 minut pieszo do toru.
Na pierwszy raz najlepiej jakbyśmy się umówili i razem wypróbowali tor, dał bym znać tej firmie, że będziemy w tych godzinach.
Czy jest ktoś chętny na niedzielę rano na jazdy?
Tor wygląda tak:
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Wr ... tive=falseJa się chętnie bym pisał ale w sobotę, bo nie wiem czy w niedziele będę miał czas.
Znam to miejsce grałem tam parę razy w Paintball i jak jest szlaban zamknięty można jeszcze dojechać inna droga na około, jak miałem tam wieczór kawalerski kumpla to kończył się grillem o 4 w nocy i musieliśmy wyjeżdżać na około. Ale miejsce super, tylko żeby chętnych było do jeżdżenia.
Napisz o której w niedziele chciałeś jeździć 9godziny) i czy nie dał byś rade w sobotę?
1:10 E-revo Brushless
1:10 Revo 3.3 Devil
1:10 TT-01 Alu BL
Sprzedane1:14 Scania R620 Highline
Sprzedane1:10 W budowie, nadal - Man Kat 8x8
1:16 Traxxas Fiesta - Ken Block
1:10 Traxxas Spartan
FILMY - moje modele