Leci brama na dziób wyraźnie to było widać w załączonym materiale.. tak samo leci DF-02. Leci w rękach zawodnika... nie w moich znaczy zawodnik nie umie? Czy model nie pozwala? Która odpowiedź jest prawidłowa?
Tak to w życiu jest, że nieznane zjawiska opisuje się w odniesieniu do znanych doświadczeń i to się nazywa wnioskowaniem... . By inteligenty czytelnik wiedział, czy są oparte na bazie własnego doświadczenia czy nie, to się to zaznacza w tekście.
Jak ktoś zapyta czy może 5kg modelem on-road startować w 540 i uzyska odpowiedź, że nie bo jak jeździłem tak samo cieżkim modelem ale innej firmy i nie ma to sensu to taki wniosek jest nieuprawniony, do czasu jak się nie sprawdzi 5kg modelu którego dotyczy pytanie? Czy jednak z góry wiadomo, że to bez sensu?
Na każdym silniku trzeba pojechać zawody by stwierdzić, że się nie nadaje, czy wystarczy pomierzyć parametry, albo porównać do podawanych? Hmm?
Próbujesz udowodnić, że to dobry model, bo miał słabsze czasy, leciał na dziub i przegrywał start? Ale dostrzegać te wady i o nich pisać można dopiero po zakupie, tak?
Czepiać się też się trzeba nauczyć, tak by to przynajmniej robić z wdziękiem...
matizz napisał(a):
Nie wiem dla czego wszyscy mają takie złe zdanie o bramie mam już ją ponad rok żaden element się nie zepsuł ani nie złamał . Myślę że wytrzyma ona zestaw bezszczotkowy , i wydaje mi się że najlepszy faktycznie będzie EZrun 9T
Oto dwa filmiki .
1.Brama 10b EZrun 9T [pakiet 7,2 standard]
http://www.youtube.com/watch?v=8KEqkdc3ZxQ&translated=1a mnie zawsze ciakawi dlaczego to czego ktoś nie chciał pokazać na filmie, np.: dlaczego ani razu nie wykonał pełnego zakrętu na gazie?