Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 6:41 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 8:58 pm 

januszc a za ile chcesz tego axisa kupic :) moze ja sprzedalbym swojego albo zmienil na jakiegos CLODA albo TXT.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 9:31 am 

AmiZepiN napisał(a):
januszc a za ile chcesz tego axisa kupic :) moze ja sprzedalbym swojego albo zmienil na jakiegos CLODA albo TXT.

kupie od Ciebie tego Axisa ale podaj rozsadna cene. Mialem sobie wlasnie sprawic jakie buggy wiec czemu nie axis...

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 9:55 am 
-=ADA$=-

z axisem moze byc jeden klopot ze masz sesciany na kola albo 15 albo 19 a standard jest 17, i trzeba kupowac seryjne kola duratraxa, i opony osobno. A inna sprawa ze jak ktos znajdze kanai ktore kolwiek RTR to gratuluje, sa sprzedawany wylacznie jako KIT bez silnika, aparatury, plynow do dyfrow i amorow, i opon. Ale inna sprawa ze to jeden z najlepszych modeli, jakbym mial szanse wybralbym mugena MBX 5 ale tylko dlatego chyba ze jest tanszy

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 10:14 am 

Kanai II lub III za 600 czy 700 USD nie ma w zestawie silnika? Powaznie? To ile to bedzie wszystko kosztowalo? Caly model z 1,200 USD??? Taki drogi??? SZOK!

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 10:32 am 

Adas Axis ma huby na 19mm :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 10:52 am 
-=ADA$=-

wlasnie 19 :D a nie ma silnika a jesli ktos chce silnik taki akurat dla tego modelu to ine celowalbym nizej niz os VZB v-spec, albo rb czyli kolejne $300 :D a jeszcze do tego trzeba parature zeby to wszystko skierowac gdzie sie chce, a na AM bym nie polagal :D moze kiedys dam sobie nerke wyciac i ja sprzedam to mnie bedzie stac z niewielka doplata :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 1:34 pm 

Mysle ze co do szesciokatow to nie wiem czy to problem nie dosc ze mozna je przerobic zeby byly 17 bo sa z aluminum i to jest 30 min roboty albo calkiem nowe zrobic .A pozatym na ebay 4 kola sa po 30$ (felgi ,wkladki ,opony) Wiec taki problem to nie problem moim zdaniem.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 3:41 pm 

ADAS NAPISAŁEM RTR CHODZIŁO MI O TO ILE WYJDZIE MNIE TAKI MODEL ZE WSZYSTKIMI CZESCIAMI.Ale rezygnuje z kanai II czy III.Teraz przestawiam sie na MAD FORCE RCX.I na ten model bede zbierał.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 6:54 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
ADAS NAPISAŁEM RTR CHODZIŁO MI O TO ILE WYJDZIE MNIE TAKI MODEL ZE WSZYSTKIMI CZESCIAMI.Ale rezygnuje z kanai II czy III.Teraz przestawiam sie na MAD FORCE RCX.I na ten model bede zbierał.

z tego co wiem to RCX jest prawie nie do kupienia i nawet nie wiem czy aby przypadkiem nie skonczyli juz produkcji. Na ebay mozna czasami upolowac dobra sztuke za 550-600 USD i to juz z aparatura. Trzeba tylko byc cierpliwym. Ostatnio byl RCX z silnkiem Sirio .27 ale kosztowal 950 USD. NA TH tego modelu juz nie ma od kilku miesiecy i jest napisane dicontinued.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 7:07 pm 

Ja chce miec nowy model a nie uzywany.Po drugie mozna model kupić ale za zbyt duże pieniądze tu sa tego przykłady sklep ikar przy poznaniu , http://www.kyosho.de/?page=shop/flypage ... le=product oraz tutaj http://www.rastarc.pl/zamow.htm zjedz na sam dół to zobaczysz.No wiec jeszcze jest nadzieja i bardzo w to wierze ża za jakos półtora roku bedzie dostepny.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 10:40 pm 

Ja chce miec nowy model a nie uzywany.Po drugie mozna model kupić ale za zbyt duże pieniądze tu sa tego przykłady sklep ikar przy poznaniu , http://www.kyosho.de/?page=shop/flypage ... le=product oraz tutaj http://www.rastarc.pl/zamow.htm zjedz na sam dół to zobaczysz.No wiec jeszcze jest nadzieja i bardzo w to wierze ża za jakos półtora roku bedzie dostepny.

troszke sporo on tam kosztuje... Duzo wiecej niz na TH. Nie chcialbym byc zlym prorokiem ale mysle, ze za 1,5 roku nie bedzie go juz w ofercie Kyosho.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 10:49 pm 

To by mnie zabiło :( .Ale czy ktoś z rastarc zdradził by rąbek tajemnicy z kad sciagają mad force rcx :?:

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 11:06 pm 

To by mnie zabiło :( .Ale czy ktoś z rastarc zdradził by rąbek tajemnicy z kad sciagają mad force rcx :?:

z Tomkiem z Rasta RC rozmawialem ostatnio w piatek i mowil, ze na stronke to juz nie zagladali od dawien dawna... RCX za 3,090 jest juz dawno nieaktualne wiec zapomnij. Oni brali wszystko z TH a na TH tego modelu nie ma jakos od lutego albo marca. Forget about it.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 11:30 pm 

Czyli zostaje mi na chwile obecną tylko ikar. Ale tam nie maja zbytnio dobrej ceny na ten model musze jutro zadzwonić i sie dokładnie zapytac. A tak wogle to mad force rcx ediction to to samo co mad force ultra tylko pod inną nazwą i nic wiecej tak :?:

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 15, 2004 9:19 am 

ultra i rcx to jedno i to samo. Aby sie o tym przekonac wystarczy obejrzec screeny z wersja ultra. Podwojne amorki, silnik os, itp... To wszystko cechy RCX'a tak wiec wnioskuje, ze ultra to tylko taki chwyt, ze niby cos jeszcze lepszego. 619 EUR x 4,7 = mniej niz 2,900 PLN tak wiec w zasadzie nie jest jakos bardzo drogo. Oczywiscie dochodzi jeszcze transport oraz zakup pelnej elektroniki wraz z aparatura. W zaleznosci jaki ma to byc model ale jesli standardowy to do 3,500 zmiescisz sie ze wszystkim. Za 1,5 roku moze go nie byc bo Kyosho wprowadza na rynek nowe modele i jak znam zycie dla RCX'a nie bedzie juz miejsca. Z drugiej strony moze go zostawia bo to bardzo dobry model i musieliby stworzyc cos naprawde wyjatkowego aby wygral z RCXem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona