Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 15, 2026 9:54 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 06, 2008 3:16 pm 

nie no nie rozpoznaje co się mogło zepsuć :) dlatego jest ten post ale jak rozkręcę to będę musiał kupić ta część bo nie wytrzymam jak będzie to tak rozbebeszone :) ale i tak najpierw musze dojść do ładuj z ustawieniami silnik w tedy zajmę się skrzynią :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sty 06, 2008 3:30 pm 

eee... i co zamirzasz go tak regulowac i testowac na rozwalonej skrzyni tak ? Zeby Ci sie wszystko do konca rozwalilo albo jakas urwana czesc rowalila nastepne tak ? Wogole ciekawa dyskusja :"wiem co sie rozwalilo tak tylko sobie tu pisze" . Nie wiem testujesz nasza wiedze czy zgadniemy odrazu co Ci sie zepsulo czy cos ? :shock:

GG:2247936

Tytuł:
PostNapisane: N sty 06, 2008 3:33 pm 

chcesz się brać za ustawienia z popsutą skrzynią, jeśli Ci się niepodoba rozebrany model to poprostu umieść wszystkie części w kartonie i zchowaj w szafce, najlepiej bedzie jak rozbierzesz tą skrzynie i będziesz wiedział co należy kupić, do tego zapewne coś jeszcze będziesz chciał kupić i zrobisz wszystkie zakupy za jednym razem.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 06, 2008 3:53 pm 

jejku aleś my się dogadali :) nikogo nie testuje jestem początkującym modelarzem jak rozkręcam to patrzę na schematy a nie robie z pamięci a z rozkręceniem nie mam problemu a pytam bo chciałem wiedzieć co się mogło posypać wiadome chyba ze aby dokładnie wiedzieć to trzeba rozkręcić i tak tez zapewne zrobię na pewno nie kupował bym części tylko dlatego że ktoś mi powie ze padło to czy to bez oglądnięcia tego przez siebie a co do regulacji robie na razie krótkie testy bo nie mogiłę ustawić na wysokich jak puściłem gaz to gasł i tak jak pojeździłem troszkę nagle 2 razy wybiło bieg poczym zauważyłem te opiłki jak patrzę na zeby do regulacji biegu to jest wszystko oki stąd ten post

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2