To i ja cosik napiszę.
Tor - bez wątpliwości każdy powie, że to najlepszy w PL. Hopy świetnie wyprofilowane, kto chciał to szalał na nich, kto nie to nie i nie było narzekania ze złe sa, że się modele łamały. Nawierzchnia ok, tylko pogoda ją z deka popsuła. Drugiego dnia kiedy to juz tor podeschł zaczeły wychodzić kamulce, ale serwisanci je podnosili i ewakuowali poza tor
Fajnie ze był zadaszony podest, ktoś chyba wiedział że będzie padało
? Katering kolo toru był wypasik, jak komuś cos nie pasiło w tym co przyjechał i stanął koło toru, to miał 50m dalej Józka

Ale myśle że takich nie było, szama palce lizać.
Co do serwisu podczas biegu... Tak jak napisał Tomek, albo dajemy po dychu więcej i mamy starający sie serwis, albo nie wiem co wymyslimy.. niektórzy niechcieli osobiście ruszyć swoch szanownych podczas deszczu i wystawiali NIEDOŚWIADCZONYCH ludzi, nie mających o modelach zielonego pojęcia, a dokładnie chodzi mi o to kiedy podczas deszczu kilka modeli zaczeło uciekać, min moj bagus na dwuch hopkach, krzyczałem zgaś, ale wiadomo model na pełnym gwizdku to nie słyszał, ale ktos kto bawi sie w modele wiedziałby ze cos jest nie tak i nie stawiałby go dalej na koła !!!!!!! Dobrze że sie przewrócił i sam zgasł, bo tak to Bóg wie gdzie mogł pojechac i zrobić komuś krzywde...
Zakończenie zawodów troche sie przeciągneło, ale było śmiechowo
Gratuluje wszystkim wyników i dziękuje za dobrą zabawe
Czekamy na oficjalny ranking i jakies foteczki