Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 10:12 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 6:32 am 

Paweł Lipinski napisał(a):
PS Leszek nie zgodze sie z Tobą przy prawie 40 zawodnikach podczas eliminacji pierwsza 10 to juz kierowcy z duzymi umiejetnosciami
do finalu słabeusze nie wchodza

Paweł,intencją moją było wykazanie Kol.Bartoszkowi to,że zawodnikom z "płaskiego"łatwiej się znależć w off-road.Poza tym IC-8t to "królowa" klas wśród "mutantów" :lol:
A z tego co czytam to monsterowcy chcieli jeżdzić po zmeliorowanym asfalcie...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 7:33 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Paweł Lipinski napisał(a):
PS Leszek nie zgodze sie z Tobą przy prawie 40 zawodnikach podczas eliminacji pierwsza 10 to juz kierowcy z duzymi umiejetnosciami
do finalu słabeusze nie wchodza

Paweł,intencją moją było wykazanie Kol.Bartoszkowi to,że zawodnikom z "płaskiego"łatwiej się znależć w off-road.Poza tym IC-8t to "królowa" klas wśród "mutantów" :lol:
A z tego co czytam to monsterowcy chcieli jeżdzić po zmeliorowanym asfalcie...

Oj Panie Zaremba, Pan jesteś z typu ludzi "Nie wiem, ale się wypowiem" no trudno tacy też muszą być.
Nie jest Pan dla mnie żadnym autorytetem, żeby cokolwiek wykazywać, wskazywać, pokazwac ....
Proszę skupić się na królach i królowych asfaltowego tematu a z piaskiem dać sobie spokój. Bo się Pan jeszcze zgubi a potem nie odnajdzie jeszcze.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 8:16 am 

Napewno nie jestem autorytetem w klasie MT.To mogę zapewnić.A po zeszłorocznych obserwacjach tej klasy,to nawet nie chcę.Jest to dla mnie sub-kultura. http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=39470 Na tym też się nie znam .

Ps.myślałem tylko,że Off-road to nie tylko piasek,ale i błoto,kurz,woda,nierówności,ale jako laik może się mylę.Z pewnością Ty jesteś napewno zdecydowanie autorytatywnym,autorytetem...Jedno jest pewne ,żeArek Gajzler ,Artur Groszkowski i jeszcze paru ,wywodzą się z wyścigów płaskich.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 8:35 am 

po tym co działo się w sobotę zawodnicy złożyli wniosek o zakończenie zawodów z powodu warunków atmosferycznych uniemożliwiających przeprowadzenie 30to minutowych biegów finałowych. Sędzia przyjął i rozpatrzył wniosek po czym ogłosił zakończenie zawodów.

O czym Wy tu dyskutujecie?

W niedziele rano tor był przykryty wodą, głębokość miejscami dochodziła do 20cm, osuszanie trwało ok dwóch godzin, po czym po godzinie znów zaczął padać ulewny deszcz

Pytałem czy ktoś widział stan toru po tej ulewie, bo jeśli znów był przykryty wodą i osuszanie miało by potrwać kolejne dwie godziny to finały zaczeły by się późnym popołudniem.

Może na sfalcie można jeździć po warstewce wody, ale w terenie kałuże mają miejscami 5-10cm głębokości (tak było w sobotę)
i jazda po takiej wodzie, przynajmniej dla mnie, nie ma sensu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 8:44 am 

Tomasz Ostrowski napisał(a):
po tym co działo się w sobotę zawodnicy złożyli wniosek o zakończenie zawodów z powodu warunków atmosferycznych uniemożliwiających przeprowadzenie 30to minutowych biegów finałowych. Sędzia przyjął i rozpatrzył wniosek po czym ogłosił zakończenie zawodów.

O czym Wy tu dyskutujecie?

W niedziele rano tor był przykryty wodą, głębokość miejscami dochodziła do 20cm, osuszanie trwało ok dwóch godzin, po czym po godzinie znów zaczął padać ulewny deszcz

Pytałem czy ktoś widział stan toru po tej ulewie, bo jeśli znów był przykryty wodą i osuszanie miało by potrwać kolejne dwie godziny to finały zaczeły by się późnym popołudniem.

Może na sfalcie można jeździć po warstewce wody, ale w terenie kałuże mają miejscami 5-10cm głębokości (tak było w sobotę)
i jazda po takiej wodzie, przynajmniej dla mnie, nie ma sensu.

Tomasz, daj spokoj. Nie warto sobie zuzywac klawiszy.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 8:51 am 

Napewno nie jestem autorytetem w klasie MT.To mogę zapewnić.A po zeszłorocznych obserwacjach tej klasy,to nawet nie chcę.Jest to dla mnie sub-kultura. http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=39470 Na tym też się nie znam .

Ps.myślałem tylko,że Off-road to nie tylko piasek,ale i błoto,kurz,woda,nierówności,ale jako laik może się mylę.Z pewnością Ty jesteś napewno zdecydowanie autorytatywnym,autorytetem...Jedno jest pewne ,żeArek Gajzler ,Artur Groszkowski i jeszcze paru ,wywodzą się z wyścigów płaskich.

Widze bardzo wygodną postawę Pan przyjmuje. Z wszystkowiedzącego profesjonalisty staje się Pan początkującym amatorem. Brak konsekwencji w Pana działaniu powoduje to że jest Pan mało wiarygodny.

Kiedy to przeszliśmy na TY ?!?
Kultury troche Panie kultury !

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 9:53 am 

Tak przepraszam tu się zagalopowałem z tym TY.Jest to zarezerwowane tylko dla moich przyjaciół na tym Forum.Moja Kulpa...

Ps.wszędzie za granicą jest kontakt otwarty z zawodnikami,tam wszyscy są na Ty,ale zapomniałem,że żyjemy w Kraju Prezesów i Panów(bez włości),dlatego może ta chwila słabości,a może mój młody wiek....

Jeszcze raz szczerze przepraszam PANA Macieja Bartoszka za naruszenie jego godności oraz za narażenie na kontakt z moim brakiem kultury,dla rekompensaty i zadośćuczynienia dodam,że na niczym się nie znam...

Ostatnio edytowano Wt cze 12, 2007 11:58 am przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 10:09 am 

Tak przepraszam tu się zagalopowałem z tym TY.Jest to zarezerwowane tylko dla moich przyjaciół na tym Forum.Moja Kulpa...

Ps.wszędzie za granicą jest kontakt otwarty z zawodnikami,tam wszyscy są na Ty,ale zapomniałem,że żyjemy w Kraju Prezesów i Panów(bez włości),dlatego może ta chwila słabości,a może mój młody wiek....

Jeszcze raz szczerze przepraszam PANA Macieja Pożyckiego za naruszenie jego godności oraz za narażenie na kontakt z moim brakiem kultury,dla rekompensaty i zadośćuczynienia dodam,że na niczym się nie znam...

Myśle, że Pan Maciej Pożycki będzie zadowolony z Pana postawy :D
Raz jeszcze Pan udowodnił, że nie ważne co, ważne żeby pisać :)

Miłego dnia życzę.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 12:06 pm 

Ewidentne przeprosiny były skierowane do Macieja Bartoszka i myślę,że każdy czytający zdał sobie sprawę,że się pomyliłem.Co dobitnie potwierdza,że nawet nie wiem kto jest kto.

Ps.Pana Macieja Pożyckiego przepraszam za to,że niechcąco zakwalifikowałem Go do grupy ludzi jeżdżących w MT.Jest to z mojej strony ogromny nietakt ,tym bardziej ,że Kol. Pożycki jeżdzi w klasie IC-8t.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 12:57 pm 

Witam
Słowa te kieruję do Pana Zaremby.
Proszę Pana bardzo ,jeśli jest to w Pana mocy :? ,o skończenie tych wszystkich kłótni na forum.Wprowadza Pan bardzo niemiłą atmosferę ,dojdzie do tego że modelarze kołowi podzielą się na obozy i komu to potrzebne.A jeśli Pan ma problem ,proponuję napisać do "Przyjaciółki" ,może tam lepiej Pana zrozumieją.

Nie jest to atak z mojej strony,lecz takie małe spostrzeżenie.Jestem nad wyraz spokojnym człowiekiem ,ale co Pan tu wyprawia ,to nawet umarłego z grobu postawi na baczność.
Pozdrawiam
Michał

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 2:46 pm 

Michał Tronowski napisał(a):
A jeśli Pan ma problem ,proponuję napisać do "Przyjaciółki" ,może tam lepiej Pana zrozumieją.

Nie jest to atak z mojej strony,lecz takie małe spostrzeżenie.Jestem nad wyraz spokojnym człowiekiem ,ale co Pan tu wyprawia ,to nawet umarłego z grobu postawi na baczność.
Pozdrawiam
Michał

Chyba nie do końca przeczytane posty,ale jeśli zna Pan adres do "Przyjaciółki"i ma Pan doświadczenie,że pomaga to proszę o adres...

ps.dla przypomnienia post PANA Bartoszka:
Bartoszek napisał(a):
...
No i już wiadomo czemu Zaremba nie startuje w off-road

...
A klaser był na te całą kolekcję ? Nie ma to jak skończyć zanim się zaczeło

To były wybiegi osobowe...

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 5:17 pm 

Wejź sie człowieku uspokój robisz wszedzie szum jak jakiś niewyrzyty czternastolatek. Zarzucasz ludzią "wybiegi osobowe" a sam nic innego nie robisz na tym forum. Wprowadza Pan tylko zamęt i wypowiada się Pan w tematach absolutnie pana nie dotyczących, tylko gada ***** i wku**a. Powinien Pan tu tak jak na rccars dostać bezpowrotnego bana :|

Brak słów taki stary a nie wie jak się zachować... :roll:

Wracając do postu Macieja. Mimo, że elektryki są klasą efrowska itp itd nikt nas się nie pytał czy chcemy jezdzić sędzia sam podjął decyzje skonczenia biegow elektrycznych, niee ukrywam, że trafną

Pozdrawiam!

Wojtek Forysiak

Ostatnio edytowano Wt cze 12, 2007 6:59 pm przez Wojciech Forysiak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 6:13 pm 

Wojciech Forysiak napisał(a):
Wejź sie człowieku uspokój robisz wszedzie szum jak jakiś niewyrzyty czternastolatek. Zarzucasz ludzią "wybiegi osobowe" a sam nic innego nie robisz na tym forum. Wprowadza Pan tylko zamęt i wypowiada się Pan w tematach absolutnie pana nie dotyczących, tylko gada *****ły i wku**a. Powinien Pan tu tak jak na rccars dostać bezpowrotnego bana :|

Brak słów taki stary a nie wie jak się zachować... :roll:

Wracając do postu Macieja. Mimo, że elektryki są klasą efrowska itp itd nikt nas się nie pytał czy chcemy jezdzić sędzia sam podjoł decyzje skonczenia biegow elektrycznych, niee ukrywam, że trafną

Pozdrawiam!

Najbardziej podoba misię cyt.... sędzia podjoł...

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 6:59 pm 

Misię też podoba, że nie tylko ja robie błędy :) :wink:

pozdrawiam

Wojtek Forysiak

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 12, 2007 7:22 pm 

Wojciech Forysiak napisał(a):
... Powinien Pan tu tak jak na rccars dostać bezpowrotnego bana :|
...Wracającjąc do postu Macieja. Mimo, że elektryki są klasą efrowska itp itd nikt nas się nie pytał czy chcemy jezdzić sędzia sam podjął decyzje skonczenia biegow elektrycznych, niee ukrywam, że trafną

Pozdrawiam!

Muszę Cię zmartwić ,ale bana nigdzie nie mam....O zawodach w NT rozmawiałem z wieloma osobami ,między innymi z działaczami LOK jak i innymi zawodnikami i co nieco wiem.
A ty musisz jeszcze dużo majonezu zjeść i zejść na ziemię (z gwiazd),żeby oceniać...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona