Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 10:46 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: N kwi 29, 2007 10:12 am 

Witam,
czy moge poprosić o opublikowanie informatora na zawody w Piasecznie.
Mało czasu już zostało. Może jakaś fotka toru ?
Pozdrawiam
W

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:37 am 

heloł... organizatorze, kiedy będzie informator :?: 8)

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 6:42 pm 
Administrator forum

Za 30 minut :) czyli o 20:10

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 6:56 pm 

informator informatorem juz jest na jedynej slusznej stronie wraz z mozliwoscia rejestracji
i co ciekawe jest klasa IC-5 w MP co mnie cieszy ALE jedziemy w niej bez przepisow techjnicznych czyli samowolka :lol: :lol:

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 7:14 pm 

1. Elektryki nie jadą ??
2. Wypożyczenie pchły jest obowiązkowe ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:01 pm 

Pomysł godny wychowawczej roli Ligi Obrony Kraju.
Najtańszy model elektryczny - dla początkujących do 2 wd - ok 600zł
Najtańszy model spalinowy do 1:5 - ??? ( przypuszczam, że min 2000zł)
I co - zamieniono w cyklu EMP elektryki na 1:5 . Brawo.
W

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:02 pm 

Tekst z forum LOK który tam umieściłem

Witam

Więc tak, dzisiaj sobie oglądam listę startową i co tam widzę? usunięto klasy elektryczne a wstawiono klasę IC -5 Petrol
Panowie tak się nie robi, a dlaczego to zaraz napisze.

1. Po to powstały klasy zaliczane do MP i PP aby imprezy takie jak Eliminacje do MP klasy te obejmowały, jeśli jest wyraźnie napisane jakie klasy się do nich zaliczają, to nie może być tak, że każdy organizator będzie sobie wstawiał klasy, takie jakie mu pasują kosztem tych które de facto powinny pojawić się na tej imprezie. Jak tak będziemy robić to ja zorganizuje w tym sezonie klasy np. Elektryki i Truggy reszta mnie nie interesuje. Czy to jest Ok?
2. Wiem że organizator daje sam kasę na imprezę, Lok to tylko figurant, ale powinny być pewne zasady od których nie powinno być odstępności. Czyli chcesz zorganizowac imprezę klasy Eliminacji, proszę bardzo - te i te klasy są obligatoryjne, reszta jak dasz rade to możesz dodatkowo zorganizować, jeśli nie, to trudno. Nie można wywalać ze startów klas elektrycznych a wstawiać tam jakieś IC-5 Petrol
3. Po kilku telefonach dowiedziałem się, że tak naprawdę organizator nie miał nic przeciwko temu, aby wystartowały tam elektryki, to kto zastąpił elektryki klasami IC-5 Petrol oraz IC-8 MT open (klasa Pucharowa)
4. Dzisiaj nawet słyszałem że mogło nam nie starczyć czasu na elektryki, co to za tłumaczenie zważywszy na fakt, że zamiast elektryków wstawiono dwie inne klasy. Jedną z kosmosu drugą pucharową.
5. Od Z. Ciećwierza z którym rozmawiałem dowiedziałem się że zamiast tej imprezy elektryki będą miały zorganizowaną osobną imprezę tylko dla elektryków, jako zastępstwo tej jednej imprezy w innym terminie. Reszt eliminacji będzie bez zmian czyli razem ze spaliniakami . Jestem tylko ciekaw kto na taką osobną imprezę przyjedzie skoro znaczna część zawodników zaplanowała sobie wyjazd właśnie na tą imprezę, dodatkowo większość zawodników jeździ w spalinach i w elektrykach a tak będą musieli z czegoś zrezygnować.
Tak właśnie się zabija elektryki

6. Osobę która jest za to zamieszanie odpowiedzialna proszę teraz o przeproszenie wszystkich startujących w elektrykach.

Dodatkowo chciałbym powiedzieć iż ani Ja ani Piotrek Błazucki nie mieliśmy żadnej informacji na ten temat, nikt nas nie spytał o zdanie. Powiem więcej, jeszcze raz zagramy w ten sposób a ja wypisuje się z tego klubu, bo nie będę sobie strzelał bramek na polecenie trenera.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:16 pm 

Michał Karpiński napisał(a):
Tekst z forum LOK który tam umieściłem

Witam

Więc tak, dzisiaj sobie oglądam listę startową i co tam widzę? usunięto klasy elektryczne a wstawiono klasę IC -5 Petrol
Panowie tak się nie robi, a dlaczego to zaraz napisze.

1. Po to powstały klasy zaliczane do MP i PP aby imprezy takie jak Eliminacje do MP klasy te obejmowały, jeśli jest wyraźnie napisane jakie klasy się do nich zaliczają, to nie może być tak, że każdy organizator będzie sobie wstawiał klasy, takie jakie mu pasują kosztem tych które de facto powinny pojawić się na tej imprezie. Jak tak będziemy robić to ja zorganizuje w tym sezonie klasy np. Elektryki i Truggy reszta mnie nie interesuje. Czy to jest Ok?
2. Wiem że organizator daje sam kasę na imprezę, Lok to tylko figurant, ale powinny być pewne zasady od których nie powinno być odstępności. Czyli chcesz zorganizowac imprezę klasy Eliminacji, proszę bardzo - te i te klasy są obligatoryjne, reszta jak dasz rade to możesz dodatkowo zorganizować, jeśli nie, to trudno. Nie można wywalać ze startów klas elektrycznych a wstawiać tam jakieś IC-5 Petrol
3. Po kilku telefonach dowiedziałem się, że tak naprawdę organizator nie miał nic przeciwko temu, aby wystartowały tam elektryki, to kto zastąpił elektryki klasami IC-5 Petrol oraz IC-8 MT open (klasa Pucharowa)
4. Dzisiaj nawet słyszałem że mogło nam nie starczyć czasu na elektryki, co to za tłumaczenie zważywszy na fakt, że zamiast elektryków wstawiono dwie inne klasy. Jedną z kosmosu drugą pucharową.
5. Od Z. Ciećwierza z którym rozmawiałem dowiedziałem się że zamiast tej imprezy elektryki będą miały zorganizowaną osobną imprezę tylko dla elektryków, jako zastępstwo tej jednej imprezy w innym terminie. Reszt eliminacji będzie bez zmian czyli razem ze spaliniakami . Jestem tylko ciekaw kto na taką osobną imprezę przyjedzie skoro znaczna część zawodników zaplanowała sobie wyjazd właśnie na tą imprezę, dodatkowo większość zawodników jeździ w spalinach i w elektrykach a tak będą musieli z czegoś zrezygnować.
Tak właśnie się zabija elektryki

6. Osobę która jest za to zamieszanie odpowiedzialna proszę teraz o przeproszenie wszystkich startujących w elektrykach.

Dodatkowo chciałbym powiedzieć iż ani Ja ani Piotrek Błazucki nie mieliśmy żadnej informacji na ten temat, nikt nas nie spytał o zdanie. Powiem więcej, jeszcze raz zagramy w ten sposób a ja wypisuje się z tego klubu, bo nie będę sobie strzelał bramek na polecenie trenera.

Kolego klasa IC-5 petrol nie jest z kosmosu :lol:
poza tym to klasa ktora sie bardzo ladnie rozwija i normalnie istnieje w rozgrywkach na siwecie i unas jak najbardziej powinna u nas tez byc
a co do elektrykow to hmm
no fakt ze zagrywka na ponizej pasa
ale to chyba juz organizator bo skoro Lok to tylko figurant to odpowiada albo organizator albo sponsorzy

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:18 pm 

...Tak właśnie się zabija elektryki

:cry: :cry: :cry:

...niedoczekanie :cry: :cry: :cry:

Ja dodam, że mimo iż jestem jednym z "wybrańców" nikt nie przysłał mi jakiejkolwiek informacji na ww temat. Chyba mnie nie lubią !
Jedyne pocieszenie to, że Piotrka i Michała też nie lubią :D
W

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:44 pm 

Ja apeluje żeby nie popełniono błędu i nie puszczono petroli na pierwszy ogień, ponieważ po tych modelach tor wyścigowy zamienia się hmm można powiedzieć tor przeprawowy :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:51 pm 

Marek Byrczak napisał(a):
2. Wypożyczenie pchły jest obowiązkowe ?

Jak masz pchłe to nie wypożyczasz

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 8:53 pm 

Michał Zieliński napisał(a):
Ja apeluje żeby nie popełniono błędu i nie puszczono petroli na pierwszy ogień, ponieważ po tych modelach tor wyścigowy zamienia się hmm można powiedzieć tor przeprawowy :D

Nie narzekaj :P
Prawie zawsze 'pertole' jeżdżą ostatnie
A po 1 rundzie eliminacyjnej i tak będziesz miał 'tor przeprawowy' ale przecież masz MT :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 9:20 pm 

eere napisał(a):
Michał Zieliński napisał(a):

Nie narzekaj :P
Prawie zawsze 'pertole' jeżdżą ostatnie
A po 1 rundzie eliminacyjnej i tak będziesz miał 'tor przeprawowy' ale przecież masz MT :)

myślę że michałowi bardziej chodziło o finały.
żeby nie było tak jak na finałach w piasecznie

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 01, 2007 11:50 pm 

co tak malo osob w ic8t ??

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 02, 2007 12:43 am 

Kto jest odopowiedzialny za usunięcie mistrzowskiej klasy elektrykow i wlozenie za to jakiś badziewnych spalin ?!

Kto mi zwróci pieniądze za osobny wyjazd na eliminacje elektrykow i gdzie się ona odbędzie ? !

Wojtek Forysiak

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona