Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 15, 2026 4:12 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor
 Tytuł: sprzedane
PostNapisane: Pn kwi 02, 2007 7:09 pm 

http://www.allegro.pl/item181152950_xra ... l_bcm.html

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Ostatnio edytowano Cz kwi 05, 2007 11:32 am przez Rafał Pajor, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 02, 2007 7:47 pm 

a zamierzasz znowu przerwać aukcje tak jak przy TRF jak ci cena nie bedzie odpowiadać??? czy dociągniesz aukcje do końca nie pisząc na dwie godziny przed końcem ze model został uszkodzony?

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 02, 2007 9:37 pm 

kempes napisał(a):
a zamierzasz znowu przerwać aukcje tak jak przy TRF jak ci cena nie bedzie odpowiadać??? czy dociągniesz aukcje do końca nie pisząc na dwie godziny przed końcem ze model został uszkodzony?

Niewiem czy zauważyłeś, ale w aukcji zaznaczyłem, ze zastrzegam prawo do odwołania aukcji przed czasem – to po pierwsze, a po drugie – TRF uległ uszkodzeniu na wczoraj na zawodach w Lublinie,

Dziękuje za uwagę,

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 02, 2007 9:58 pm 

Napisałeś również że zdanie " zastrzegam sobie prawo...bla bla bla" usuwasz ponieważ jest niezgodne z regulaminem allegro. Więc twój argument legł, a jeśli chodzi o lublin to nie bede komentował. kto startuje modelem który wystawił do sprzedaży na aukcję?

pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 02, 2007 10:05 pm 

kempes napisał(a):
Napisałeś również że zdanie " zastrzegam sobie prawo...bla bla bla" usuwasz ponieważ jest niezgodne z regulaminem allegro. Więc twój argument legł, a jeśli chodzi o lublin to nie bede komentował. kto startuje modelem który wystawił do sprzedaży na aukcję?

hym….
a gdzie jest napisane w regulaminie allegro, ze niemożna używać wystawionych przedmiotów podczas trwania aukcji…

a poza tym, jeśli chcesz kupić Xray’a licytuj – możesz mieć pewność, że aukcji nie usunę.

Z kolei, jeżeli nie jesteś zainteresowany kupnem – nierób zamieszana, nic nie wnoszącymi postami…

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 02, 2007 10:30 pm 

Rafał Pajor napisał(a):
nierób zamieszana, nic nie wnoszącymi postami…

zamieszania robić nie zamierzam. czy te posty nic nie wniosły? hmm uważam że podważyły twoją uczciwość i prawdomówność...

pozdrawiam serdecznie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 03, 2007 9:14 am 

kempes napisał(a):
Rafał Pajor napisał(a):
nierób zamieszana, nic nie wnoszącymi postami…

zamieszania robić nie zamierzam. czy te posty nic nie wniosły? hmm uważam że podważyły twoją uczciwość i prawdomówność...

pozdrawiam serdecznie.

To już są poważne zarzuty… masz jakieś niezbite dowody, które podważają moją uczciwość?? Kupiłeś cos wadliwego, uszkodzonego, niezgodnego z opisem ode mnie ??? A skoro pisze, że model uległ uszkodzeniu, to chyba ja wiem najlepiej czy jest sprawny czy nie.

Oskarżasz mnie identyfikując się jedynie jakimś tajemniczym nick’iem (kempes), może przedstaw się z imienia i nazwiska, wtedy napisz w jaki sposób Cię oszukałem…

Nie jedną rzecz sprzedałem za pośrednictwem forum czy allegro i do tej pory moi kontrahenci niemieli zastrzeżeń co do mojej osoby.

Myślę, że osoby ze środowiska modelarzy czynnie biorących udział w zawodach znających moją osobę tak nie uważają….

Z poważaniem…

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 03, 2007 9:18 am 

kempes napisał(a):
Napisałeś również że zdanie " zastrzegam sobie prawo...bla bla bla" usuwasz ponieważ jest niezgodne z regulaminem allegro. Więc twój argument legł,
[...]

Jeśli byś czytał dokładnie wiedziałbyś ze niezgodne z regulaminem było zdanie „wystawione w innych mediach”, odnośnie odwołania aukcji nic nie zmieniałem, ani nie anulowałem – wiec nie widzę powodów, przez które to „mój argument uległ”

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 03, 2007 9:24 am 

nie napisałem że oszukałeś któregoś z "kontrahentów", ale wiem również że twój TRF nie uległ zniszczeniu które dyskwalifikowało by go ze sprzedaży. tyle w temacie... a w swoim czasie dowiesz sie kim jestem :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 03, 2007 9:58 am 

kempes napisał(a):
nie napisałem że oszukałeś któregoś z "kontrahentów",

ale piszesz, że jestem nieuczciwy i nieprawdomówny;

kempes napisał(a):
(...)
a w swoim czasie dowiesz sie kim jestem :)

W sumie nie ma to jak tchórzliwie chować swoją tożsamość wypisując takie oskarżenia pod osłoną internetu& :!:

A jakoś niezależny mi na tym, aby dowiedzieć się kim jesteś – osoby Twojego pokroju rzadko wzbudzają moją sympatie.

kempes napisał(a):
ale wiem również że twój TRF nie uległ zniszczeniu które dyskwalifikowało by go ze sprzedaży

Skoro Ty wiesz lepiej w jakim stanie jest mój model… to moze napisz cos jeszcze - chetnie sie dowiem czegos ciekawego o moim modelu...

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 03, 2007 12:11 pm 

Pisząc o Twojej nieuczciwości miałem na myśli tą konkretną sytuacje której tyczy sie dyskusja. Wystawiając przedmiot na allegro bez ceny minimalnej bierzesz na siebie odpowiedzialność że towar może zostać zlicytowany za 1 zł. Wycofując aukcję na godzinę przed zakończesniem motywując to uszkodzeniem modelu podczas zawodów jest dla mnie brakiem uczciwości. mogłeś wycofac aukcję już w niedziele po zawodach, ale nie, poczekales do końca bo moze ktoś da więcej. Takie zachowanie uważasz za uczciwe? Sam odpowiedz sobie przed sobą o swojej uczciwości a później sie sadź cytując mnie co zdanie...
Co takiego na tych zawodach rozwaliłes w TRFie? wjechałeś w scianę na pełnym szfungu? Jakoś tego nie widziałem... pozdrawiam serdecznie

P.S Jeśli to nazywasz uczciwością to życze powodzenia w życiu. A i jeszcze jedno " osoby Twojego pokroju rzadko wzbudzają moją sympatie "

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ]