Janusz Potepa napisał(a):
Michał senior-junior a młodzik to pies? Jak chcecie przyciągnąć nowych młodych zawodników. Czy twoje zdanie opiera się na tym, że nie macie w klubie młodzików? Popatrz na ranking mt standard, w pierwszej dziesiątce jest dwóch młodzików, a ilu jest w 2wd i 4wd, czy chodźby procentowo za mało, aby dać im satysfakcje z rywalizacji? Czyżby problem z papierem na kilka dyplomów. W Poznaniu zabrakło nawet tego w specu.
Zima to czas zakupów czekajmy dalej co decyzji na jakich silnikach będziemy jeździć w elektrykach to tak jak w specu zostanie nam wybór jedynie dwóch, słusznych bo dostępnych. Czy ma się powtórzyć kuriozum z finału MP, gdy kolega Piotrek rozdawał silniki, żeby sobie można było pojeździć? Czy mając 27 zwoji do marca, do finału halowego 2WD mogę spać spokojnie czy raczej odkładać do skarpetki na niespodziewane wydatki?
Mamy młodzika w klubie w tej klasie i bez takich proszę. Myśleliśmy aby podciągnąć ich do juniorów których jest naprawdę mało w tej klasie i dlatego taka była decyzja tym bardziej ze cześć tych juniorów może przejdzie do klasy wyższej czyli Truggy przynajmniej takie mam sygnały.
Przygotowujemy razem z Piotrkiem B. przepisy do tych klas opierające się na EFRA, będą dopuszczone w tych klasach silniki modyfikowane zgodne z EFRA oraz bezszczotkowe których opis znajdzie się w propozycji przepisów.
Oczywiście wszystko to są propozycje przepisów, nie przepisy! Zostaną one przedstawione na wspólnym posiedzeniu które mam nadzieje będzie w Grudniu i wtedy będą one obowiązywały na sezon letni 2007.