Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 10:11 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 1:51 pm 

Rafał Piesio @ work napisał(a):
...z postu Łukasza wynikało, że start nie został powtórzony mimo, że doszło do kolizji na samym początku biegu...

Zgadza się - ale nie można powtórzyć startu jeśli model na zakręcie przewraca się "sam z siebie" lub zawadza o bandę ale nie wywraca innego modelu.
Czołówka startowa jadąc ciasno w pierwszym zakręcie jest narażona na takie wywrotki - wystarczy, że z dwóch jadących burta w burtę modeli ten zewnątrzny wywraca się i na pierwszy rzut oka wydaje się, że ten wewnętrzny spowodował kolizję.
Tych problemów nie ma klasa E-18.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 3:29 pm 

Piotr Blaze Blazucki napisał(a):
Aureliusz Ciechalski napisał(a):
Artur Powałka napisał(a):
ja mam taką samą uwagę, jak po poprzednich zawodach:
- trzeba znacznie więcej uwagi zwracać na jakość serwisu.

jeden z zawodników na zwracanie uwagi mi odpowiedział, że w przepisach nie jest napisane, że na serwisie nie można rozmawiać przez komórkę....
:roll:

Dodatkowo zgadzam się z Markiem, że przydało by się więcej sędziów, żeby obserwowali razem cały tor i reagowali na to co się dzieje.

Dziękuję organizatorom i współzawodnikom.

ps. tym razem jeździłem Dodge'm :wink:

Jakosc serwisu w czym jest problem ??Jezeli ktos rozmawial przez komorke to znaczy ze musial miec wazna sprawe , serwis jest tylko dodatkiem i nik nie ma prawa karac za to ze ktos jest zamyslony i nie widzial modelu ktory sie przewrocil . Jezeli wypadles z trasy to mozesz miec pretesje tylko do siebie nie do serwisanta ,

Nie no Arel,,, ja to na prawde zaluje ze przyjechalem no jaki poziom zawodnikow. gdzie im do nas:P

Co do dywanow. w piatek odkurzalem go 3 godziny. Jego dni sa policzone.

Tor w tarnowie : jezeli nie zmieni sie wykladzina w przyszlym roku nie przyjedzie warszawa na te zawody szkoda mi tych 200zl na 5 lozysk do modelu. ( na jednych zawodach)

No wiesz co Piotek juz nigty nie przyjade, taki poziom to szczyt bezczelnosci ostatni raz bylem w wawie , szkoda gadac a widziales jeden taki ,chyba mial na imie Lukasz K ,co On robil normalnie masakra.Tylko ja tam jezdzilem jak Mistrz

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 9:41 pm 

Tez to mowilem Kowalczykowi , ze poczatkujacy zawodnicy maja jezdzic w TS albo micro standard. Ale byl uparty.
Musialem swiecic oczyma przed Tobą, jedynym dobrym zawodnikiem.
Przepraszam za tak niski poziom.
Nie warto przyjezdzac do WWa na zawody , Taki poziom urąga prawdziwym zawodnikom.
!!! :)

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 02, 2006 2:36 pm 

Panie Janku nie chce sie kłucić ,ale w zakrecie lezlało nas dwóch w bandzie, tylko ze jemu udalo sie wyjechać rozpendzonym modelem ,a mi nie. Ale dyskusje chciallbym juz zakończyć wkońcu nie pojedziemy do Łomianek i nie powtóżymy tego biegu :D

Mammoth Racing Concepts - www.mammothrc.pl

lukasz7-92@tlen.pl
kom 607534977

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3