Filip Zaremba napisał(a):
Proszę nie zmieniać tematu-to do Pana Gosia .Jeśli potrzebuje Pan igrzysk to proszę tak jak pisałem na PriV lub meil.
Moje nazwisko jeśli Pan używa to proszę pisać prawidłowo bo będę ignorował,chyba że jest to złośliwość(ale mnie to nie bierze..)
Zrobię sobie konto jednocześnie oświadczan,że za porzednie posty biorę pełną odpowiedzialność i stwierdzam że były w 100% przemyślane
Łubu dubu łubu dubu to mówię ja Zaremba Lesław do ostatniego Mohikanina w tej batalii Pana Gosia.
Czekam na odpowiedż na temat,do pytania.
Witam.
Na wstępie przepraszam za bład w pisowni Pańskiego nazwiska, jak zapewne juz Pan zauważył, jest już zapisane poprawnie.
Nie będę z Panem rozmawiał na Private, ponieważ posty , o których rozmawiamy nie były na Private, tylko na publicznym forum. Jeśli rozmowę zacząl by pan na Private , zapewne tam byśmy ją kontynuowali ( mam nadzieją, iż rozmawiając ze mną na Private, nie przenosił by Pan pewnych insunłacji, tak jak w przypadku Pańskiego przypisu w innym temacie z rozmowy na Private z Jackiem Żurkiem ).Przypominam, iż to nie z mojego konta lecz z konta Filip Zaremba ( nazwisko jak Pan widzi zapisałem prawidłowio ) były one pisane. Jeśli porusza i obraża sie kogoś na ogólnym forum również na publicznym forum należy sprawę doprowadzić do końca.
Pisze Pan, w tym poście cyt> "były w 100 % przemyślane" nie rozumiem jak to odnieść do informacji , które podaje Pan w innym temacie , mianowicie " że odpowiedzi były nie do końca przemyślane".
Stawiam więc konkretnie kilka pytań:
1. CZY BYŁY ONE PRZEMYŚLANE CZY TEŻ NIE ( przepraszam, lecz z powodu zmieniających się Pańskich wypowiedzi zaczynam się gubić )???
2. CZY TE WYPOWIEDZI BYŁY OBRAŹLIWE DLA OSÓB DO KTÓRYCH BYŁY SKIEROWANE ???
3. CO CHCIAŁ PAN OSIĄGNĄĆ ATAKUJĄC TE OSOBY ???
4. Jak Pan pisze wyjaśnił Pan sprawę na Private z dwoma osobami, na publicznym forum atakował ich pan wiele więcej. CZY Z NIMI MA PAN ZAMIAR RÓWNIEŻ WYJAŚNIĆ "RÓŻNICĘ STANOWISK " ?
5. Wreszcie CZY NIE WYPADAŁO BY , SKORO SPRAWY MIAŁY OBRÓT NA OGÓLNYM FORUM, NA TYMŻE FORUM NAPISAĆ SŁOWO PRZEPRASZAM ?
Kończąc ten wywód zaadresuję tą wypowiedź w podobny, obraźliwy sposób jak Pan powyżej : łubu dubu łubu dubu to piszę ja Robert Goś do drugiego mohikanina w tej batalii Lesława Zaremby ( jak Pan widzi nazwisko napisałem prawidłowo ) .
Wszystkich, którzy czytają ten temat z góry przepraszam, za moje treści w nim zawarte.
Pozdrawiam
Robert Goś