Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 15, 2026 10:33 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 9:38 pm 
Przyjmuję i wybaczam

Do zobaczenia na zawodach

Tadeusz Bernady

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 7:59 am 

Co zrobić z kasą bo do godziny 20 w piątek to możemy być jeszcze w trasie,a w informatorze jest postawione ultimatum.Może poczta lub przelew,ale dokąd?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 10:39 am 
Młody człowieku
Umiesz zabierać głos na forum często obrażając innych.
Naucz się więc czytać informator na zawody w którym napisano ”Startowe będzie zbierane 11(sobota) od godz. 9.00”
Kolejna twoja wypowiedź pozbawiona sensu.
Zastanów się nad sobą – co piszesz, do kogo piszesz i komu ubliżasz.
Tadeusz Bernady

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 2:17 pm 

Panie Tadeuszu Bernady To pisał ojciec Filipa,ale widzę że koalicja anty Zarembowa już jest zawiązana skoro Pan też ma jakieś uwagi i nie do końca słusznie.Czy poczół się Pan ubliżony moim postem?
Po Pańskim poście myślałem że się Pan zorientuje,że chodzi mi o Tarnów,gdzie w informatorze jest czarno na białym napisane że pieniądze będą zbierane w piątek do godz 20 i jeśli ktoś nie wpłaci to będzie musiał ponieść karę dodatkowej opłaty.Konsultowałem to z Markiem ,a więc jest świadek,ale wystarczy przeczytać informator.
W związku z tym niepotrzebnie trwoni Pan swoją energię wybiegami pod adresem mojego syna(zresztą boguducha winnego).
Przedchwilą postawił Pan na bacznosc Rafała za wprowadzanie w błąd.
Nie wymagam przeprosin ale słowo wyjaśnienia.(chociaż mógłbym się poczuć dotknięty)

PS.Kogo ja obraziłem osobowo proszę wyjaśnić,bo i z Panem Żurkiem i z Panem Ćećwierzem wymieniliśmy privy i sprawa jest wyjaśniona.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 2:42 pm 

Proponuję na swoim przykładzie założyć konto na Rc auto i wziąć odpowiedzialnośc za swoje słowa. Bez żadnych problemów i zwłoki otrzymałem konto o statusie zawodnika mój syn również. On także musi uczyć się brać odpowiedzialność za swoje słowa /mówię to oczywiście bez kontekstu wcześniejszych postów oraz jakiejkolwiek ich oceny/

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 3:19 pm 

Janusz Potepa napisał(a):
Proponuję na swoim przykładzie założyć konto na Rc auto i wziąć odpowiedzialnośc za swoje słowa. Bez żadnych problemów i zwłoki otrzymałem konto o statusie zawodnika mój syn również. On także musi uczyć się brać odpowiedzialność za swoje słowa /mówię to oczywiście bez kontekstu wcześniejszych postów oraz jakiejkolwiek ich oceny/
ie

Witam. p. Januszu

W pełni zgadam się z Pańską wypowiedzią. Każdy , niezależnie od tego czy ma lat "naście", "dzieści" czy "dziesiąt", wypowiadając się na publicznym forum ma OBOWIĄZEK brania odpowiedzialności za swoje słowa. Wypowiadając się w innym temacie na temat wypowiedzi Filipa, właśnie na to chciałem zwrócić jego opiekunom i jemu samemu uwagę.
Niestety , skutek tego okazał się mierny.

Rozwiazując problem , " czy pisał to ojciec czy syn" również proponuję założenie dwóch kont. Nie powinno być z tym problemu, Marek mieszka chyba niedaleko p. Zarembów. Wtedy jasne będzie kto i który z postów pisał i nie będzie problemu.

Co do wypowiedzi Pana Zaremby ( ojca ) , jak zapewne wie Pan dobrze swoimi wypowiedziami ( często, jak sam Pan przyznaje w innym temacie, nie do końca przemyślanymi ) "firmowanymi: Filip Zaremba Pański syn ( jeśli on to pisał ) naraził się wielu osobom i instytucją na forum. Nie ma się więc czemu dziwić, że w końcu zaczynają one zwrotnie trafiać do adresata w negatywnej formie.

Pozdrawiam

Robert Goś

Ostatnio edytowano Wt lut 07, 2006 6:01 pm przez Robert Goś, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 3:42 pm 

Panowie , odbiegacie od tematu.

Jeżeli ktoś pisze innowacyjny informator na zawody to musi się spodziewać pytań. Nie widzę nic dziwnego w pytaniu Zaremby. Skoro zawody odbywają się w sobotę i w niedzielę to dlaczego startowe zbierane jest w piątek. Czyżby przymus piątkowego noclegu? Poprawne pytanie dot. przelewu, nie widzę w tym nic dziwnego jeżeli ktoś chce przyjechać w sobotę na zawody a nie dodatkowy nocleg w piątek.
A może kol. Bernardy nie czytal informatora? Wystarczylo sprostowanie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 5:13 pm 

Panowie! Czy w Tarnowie zawody odbywają się po raz pierwszy, czy ktoś zapłacił kiedys podwójną opłatę /wiem za to, że nie wystartował zgłaszając się na zawody na 30 min przed rozpoczęciem biegów eliminacyjnych/ czy kiedykolwiek jakikolwiek informator zawierał 100% prawdy, czy rzeczywiście w BC egzekwowane bedą smierdzące płyny ...itp, itd?
zajmijmy sie poważnymi sprawami czy zima nie wygra i nie pozwoli dojechać bezpiecznie na zawody i co będziemy mieli nad głowami? a czy wszyscy zainteresowani raczyli podać dane do bazy zawodników nowego AMB?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 5:24 pm 

Proszę nie zmieniać tematu-to do Pana Gosia .Jeśli potrzebuje Pan igrzysk to proszę tak jak pisałem na PriV lub meil.
Moje nazwisko jeśli Pan używa to proszę pisać prawidłowo bo będę ignorował,chyba że jest to złośliwość(ale mnie to nie bierze..)
Zrobię sobie konto jednocześnie oświadczan,że za porzednie posty biorę pełną odpowiedzialność i stwierdzam że były w 100% przemyślane
Łubu dubu łubu dubu to mówię ja Zaremba Lesław do ostatniego Mohikanina w tej batalii Pana Gosia.
Czekam na odpowiedż na temat,do pytania.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 5:30 pm 

Panowie! Czy w Tarnowie zawody odbywają się po raz pierwszy, czy ktoś zapłacił kiedys podwójną opłatę /wiem za to, że nie wystartował zgłaszając się na zawody na 30 min przed rozpoczęciem biegów eliminacyjnych/ czy kiedykolwiek jakikolwiek informator zawierał 100% prawdy, czy rzeczywiście w BC egzekwowane bedą smierdzące płyny ...itp, itd?
zajmijmy sie poważnymi sprawami czy zima nie wygra i nie pozwoli dojechać bezpiecznie na zawody i co będziemy mieli nad głowami? a czy wszyscy zainteresowani raczyli podać dane do bazy zawodników nowego AMB?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 5:38 pm 

Jeśli jest się czarną owcą trzeba dmuchać na zimne.Oczekiwałem odpowiedzi której Pan udzielił,za co dziękuję.Zrozumiałem że nie trzeba się tym problemem przejmować jak i wieloma innymi.W Tarnowie byłem i bardzo mi się podobało.
I nie rozumiem "agresji"Pana Bernadego i Pana Gosia.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 6:22 pm 

Rok temu kiedy po zawodach w Warszawie na forum padały oskarżenia pod adresem p.Bernadego ze strony jednego z "zawodników" a p.Goś żądał wyjaśnień - napisałem że jak p.Bernady zabierze głos to będzie chyba koniec świata. Dzisiaj jak czytam wypowiedzi na forum - mogę tylko bić się w piersi że wtedy się myliłem.
Tadeusz Żelazo

PS. Na sprawę sytuacji modelarstwa w Polsce patrzę coraz bardziej z "boku". Coraz mniej mnie to "rusza".

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 6:30 pm 
w związku z wywołaniem mnie do tablicy to:
1. z postu nie wynikało że chodzi o Tarnów - najbliższe zawody to BC
2. Biuro zawodów w Tarnowie jest od lat otwarte w piątek i w sobotę rano
3. Co do koalicj to ja jej nie zakładam ale nie życzę sobie do ustawiania mnie w fontannie, gonienia mnie przez zawodników czy też wyśmiewania się przez Pana syna z LOK.
Niech Pan albo wytłumaczy synowi zasady normalnego zachowania się zwłaszcza do osób starszych lub też proszę nie dziwić się że są takie reakcje.
Jeżeli są natomiast wątpliwości co do danych zawodów to zawsze odsyłam do organizatorów a nie próbuję publicznie dopytywać się.
Jeżeli Pana uraziłem to przepraszam - od Pana syna tego nie oczekuję.
Tadeusz Bernady

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 6:35 pm 

Filip Zaremba napisał(a):
Proszę nie zmieniać tematu-to do Pana Gosia .Jeśli potrzebuje Pan igrzysk to proszę tak jak pisałem na PriV lub meil.
Moje nazwisko jeśli Pan używa to proszę pisać prawidłowo bo będę ignorował,chyba że jest to złośliwość(ale mnie to nie bierze..)
Zrobię sobie konto jednocześnie oświadczan,że za porzednie posty biorę pełną odpowiedzialność i stwierdzam że były w 100% przemyślane
Łubu dubu łubu dubu to mówię ja Zaremba Lesław do ostatniego Mohikanina w tej batalii Pana Gosia.
Czekam na odpowiedż na temat,do pytania.

Witam.

Na wstępie przepraszam za bład w pisowni Pańskiego nazwiska, jak zapewne juz Pan zauważył, jest już zapisane poprawnie.
Nie będę z Panem rozmawiał na Private, ponieważ posty , o których rozmawiamy nie były na Private, tylko na publicznym forum. Jeśli rozmowę zacząl by pan na Private , zapewne tam byśmy ją kontynuowali ( mam nadzieją, iż rozmawiając ze mną na Private, nie przenosił by Pan pewnych insunłacji, tak jak w przypadku Pańskiego przypisu w innym temacie z rozmowy na Private z Jackiem Żurkiem ).Przypominam, iż to nie z mojego konta lecz z konta Filip Zaremba ( nazwisko jak Pan widzi zapisałem prawidłowio ) były one pisane. Jeśli porusza i obraża sie kogoś na ogólnym forum również na publicznym forum należy sprawę doprowadzić do końca.

Pisze Pan, w tym poście cyt> "były w 100 % przemyślane" nie rozumiem jak to odnieść do informacji , które podaje Pan w innym temacie , mianowicie " że odpowiedzi były nie do końca przemyślane".
Stawiam więc konkretnie kilka pytań:
1. CZY BYŁY ONE PRZEMYŚLANE CZY TEŻ NIE ( przepraszam, lecz z powodu zmieniających się Pańskich wypowiedzi zaczynam się gubić )???
2. CZY TE WYPOWIEDZI BYŁY OBRAŹLIWE DLA OSÓB DO KTÓRYCH BYŁY SKIEROWANE ???
3. CO CHCIAŁ PAN OSIĄGNĄĆ ATAKUJĄC TE OSOBY ???
4. Jak Pan pisze wyjaśnił Pan sprawę na Private z dwoma osobami, na publicznym forum atakował ich pan wiele więcej. CZY Z NIMI MA PAN ZAMIAR RÓWNIEŻ WYJAŚNIĆ "RÓŻNICĘ STANOWISK " ?
5. Wreszcie CZY NIE WYPADAŁO BY , SKORO SPRAWY MIAŁY OBRÓT NA OGÓLNYM FORUM, NA TYMŻE FORUM NAPISAĆ SŁOWO PRZEPRASZAM ?

Kończąc ten wywód zaadresuję tą wypowiedź w podobny, obraźliwy sposób jak Pan powyżej : łubu dubu łubu dubu to piszę ja Robert Goś do drugiego mohikanina w tej batalii Lesława Zaremby ( jak Pan widzi nazwisko napisałem prawidłowo ) .

Wszystkich, którzy czytają ten temat z góry przepraszam, za moje treści w nim zawarte.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 07, 2006 6:51 pm 

Mozecie to zakonczyc ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona