1.
Mysle ze sobie poradzisz! Co do 25 to tez dobrze modelik poznasz.. ja co prawda mialem elektryka ale zamawiam na poczatkuj roku MT2. I tez nie bedzie kit z rooznych powodow a jednak chcialbym zlozyc.. ale tez poznam modelik wiec takim czyms to sie nie martw. Mi mowili takie cos i Ci powtorze: spiesz sie powoli

, i najpierw instrukcja potem cos przykrecasz! Mysle ze dasz rade ze zlozeniem calej konstrukcji no tak jakby stylistycznej czesci.. moze jakies problemy beda z silnikiem jakos zebatki cos no nie wiem ale jak cos to napiszesz na forum przeciez to nie jest wielki problem
2. RTR...? jak chcesz ja juz wyzej napisalem co do SS a jak RTR z savow ( tak? ) to moze 25. Mozesz tez inne ale mysle ze 25 jest dobrym modelem.. widzialem juz ich pare i naprawde ja jakos strasznie ielkiej roznicy miedzy 4.6 a 25 nie widzialem - wiem ze moglby byc nie wyreguulowane ale mniej wiecej tak samo jechaly ( predkosc )
3.
Tu juz lepiej zeby pisaly osoby ktore go maja! ale napewno takie jak: butelka, benzyna, grzalka, jak roto juz bedzie to akumulator, ladowarka, plyn do czyszczenia silnikow po jezdzie, preparacik do filtrow, no i jeszcze inne moze elektronika do ss ale nie pamietam nei czuytalem za drbze tego.
4.
Raczej takie n ajlepsze to tornado.. ale jest bardzoooo drogie.
Stronka:
http://www.schmeissner.com.pl/paliwa.htm
5.
Mysle ze najlepiej HPI. Normalny masz na mysli spozywczy ?

Allegro no tez niby ale z hpi najlepiej moze jakies naleopki dostaniesz tez gratis ;d
6.
- ja znam chlopaczka ktoryh ma sava 25 i anrazie sie mu nic nie zniszczylo ( tak pamietam ) ale z tym pytaniem do innych osob!
7.
Co do tego punktu to teraz kwestia gustu.. tak jak wolisz.. napewno lepiej isie nauczyc elektrycznym modelem imoze byc tez w sklai 1:10 ale dlaczego nei zaczal od razu od spalinowki? znajdziesz duzo mieejsca i sie jakos anuczysz.. amsz jkase na uto to dorbze.. moze tez kupic micro jednoczesnie z savem.. sava ss skladac

a micro w tym czasie sie uczyc... micro rano po pol;udniu a wieczorem sav.. hehe jak masz tyle kasy oczywiscire