Chciałem dopisać kilka krytycznych uwag odnośnie działań moderatorów forum w poście "Kiedy jest Haloween" ale zopstał on już zablokowany

Mam wrażenie, że już kiedy piszę tego posta czujne oko cenzora czyta go i decyduje czy puścić dalej czy nie. Panowie moderatorzy, nie tędy droga. Za PRL-u takiej cenzury nawet nie było. Oto co chciałem napisać wcześniej:
"RC-Auto jest najbardziej rygorystycznym forum jakie spotkałem. Tylu ograniczeń i tak częstej i do tego publicznej cenzury jeszcze nie sptkałem. Rozumiem, że moderatorzy podejmują określone działania w celu oddzielenia ziaren od plewu ale efektem tego jest powolna agonia forum. Jedyne aktywne działy to "Jak zacząć" i "Co wybrać" oraz giełda. Czasami coś się pojawi w "Spotkaniach" ale np. ja nie mogę zamieścić tam postu a chciałbym tą drogą spotkać się z innymi osobami z mojego miasta. "
Temat o Helloween nie jest zablokowany, nie wiem skąd wiąłeś tą informację. Co do cenzury postów to jest ona tylko i wyłącznie wtedy, gdy naruszają one czyjąś godność, czytaj są wylgarne. Nikt nigdy nie ingeruje w treść posta. Ten temat też zamykam bo tak właśnie robi się zamęt i bałagan na forum, oj niedobry ten moderator. Piotrek