promian napisał(a):
Kuba Stabiszewski napisał(a):
Ty jesteś chądzącą żywą reklamą savage napisz do hpi to moze naprawde Ci bedą płacić

Moze Savage jest dobry monsterem ale T-maxx też jest doysć dobry(dosyć).I napewno wybierając savage nie był bym w 100% pewny że dobrze zrobiłem.
koles! Wez mnie nie wkurzaj! T-Maxx dosc dobry? Teraz to po prostu zartujesz! T-Maxx to gowno najwieksze z mozliwych. Nie wspomne, ze stary jak swiat to jeszcze ma silnik 2,5cc!!! Porazka!
Sorki ze odgrzewam stare watki ale wlasnie chcialem sobie poczytac i natrafilem na to.
To ty koles mnie nie wkurzaj. T-maxx to gowno to juz troche przesadziles a nawet bardzo. Zobacz na czym sie wygrywa w USA zawody monsterow. A to ze jest stary to raczej dobrze o nim swiadczy bo tak naprawde to T zapoczatkowaly mode na MT. A co do silnika to moze porownasz do swojej Truckzilli co?? Tylko jedna mala uwaga Savage to skala 1/8 a T 1/10 wiec nie mozesz porownywac obu modeli i poj. silnikow

Jezeli dla ciebie wyznacznikiem dobrego autka jest jego pojemnosc to kup sobie MT w skali 1/5 zobaczymy wtedy, nawet byle gowno jak T z silnikiem 2,5 wezmie cie na prostej jak nic.