Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 4:21 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 07, 2005 1:00 am 

Witam
Muszę się wtrącić :wink: Bo coś wzięło mnie na te Byggy :lol:

Po pierwsze to tak z ciekawości (bo kocham prędkość) jakie prędkości uzyskuje ten Ultra LX Comp.???? :o

Po drugie co jest takiego fajnego w tych Baggusach? Czy mają coś czego nie mają MT???? :P Pytam bo dużo ludzi ma te Baggusy :P

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 07, 2005 9:15 am 
Raflee

Jak chodzi o ktyosho to cos mi wie wydaje ze on byl zrobiony przynajmniej przed MP-6 Z tego co widze nie ma anodowanych wierzyczek itp. wiec niektore czesci beda slabsze niz np. w MP-7.5. Ogolnie model jest "taki se"... nie ma alu. zwrotnic itp. Ale zeby sobie pojezdzic pod domem to wystarczy.
Sam mam kyosho inferno, ale nie takie :) Jak juz to kupuj MP-6 minimum. Jakby chodzilo o MP-6, albo wyzej, to moglbym ci spokojnie powiedziec ze to jest bdb model... sam juz nim kilka razy przywalilem w rozne slupki itp, ale nic sie nie skrzywilo, ugielo itp... model ma juz swoja lata, a dyfty wygladaja jak nowe, chociaz chodzily z mocnymi silnikami... w sumie to nie ma wiekszych sladow zuzycia, oprocz opon :P a co do ofny to ja niewiele moge powiedziec... wiem tylko ze w hyper 7 sa slabe oski amorow :D (kazdy mi ti powtarzal jak chcialem kupowac ofne :D)

Jarox:
Ja jezdzilem juz chyba wszystkim oprocz MT i bagusa 4wd i IC-8sport... ale jak zaczolem jezdzic IC-8T to zrozumielm, ze jednak spalinki to jest to :) Tym sie poprotu mozna wyszalec... ja akurat na dzialce mam taki teren, ze moge sie najezdzic do woli i zrobilem sobie skocznie :D ... no ktortko mowiac, zebys nei wiem czym jezdzil to nie bedziesz mial takiej zabawy jak z bagusem. To jest lzejsze rpzynajmnije 2x od MT, ma wieksze przyspieszenie i lepsze trzymanie na zakretach... a oprocz tego... to jest porpostu szybkie :) nie wiem ile pojedzie, ale mysle ze kolo 60 poiwnno... a w terenie jest niezastapione - 3 dyfry jednak robia swoje :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 07, 2005 10:45 am 

Rafał Malczyński napisał(a):
wiem tylko ze w hyper 7 sa slabe oski amorow :D (kazdy mi ti powtarzal jak chcialem kupowac ofne :D)

u mnie jaknarazie nie ma zadnych problemow z tymi czesciami

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 07, 2005 12:42 pm 
Raflee

Ja mialem od Zielucha kupowac hypera 7 PCR i sam mu sciagalem amorki ze sklepu, bo oska mu pekla :) wtedy co mialem go kuowac mial skrzywiona tylna... p. Jacke Zurek tez mi spail ,ze trzeba miec w zapasie... nie wiem jak jest w prkatyce, ale z tego co mi napsiano to jest tak jak napsailem :) Moze w tym co Ty masz sa juz wzmocnione czy cos? Bo chyba w sumie niedawno kupiles go? ;)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 07, 2005 1:14 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Ja mialem od Zielucha kupowac hypera 7 PCR i sam mu sciagalem amorki ze sklepu, bo oska mu pekla :) wtedy co mialem go kuowac mial skrzywiona tylna... p. Jacke Zurek tez mi spail ,ze trzeba miec w zapasie... nie wiem jak jest w prkatyce, ale z tego co mi napsiano to jest tak jak napsailem :) Moze w tym co Ty masz sa juz wzmocnione czy cos? Bo chyba w sumie niedawno kupiles go? ;)

niop niedawno (ok 1.5 miesiaca), ale te shafty i hige piny zawsze pasuje miec, bo niezaleznie od modelu lubia sie krzywic.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 07, 2005 4:33 pm 

Witam
Przez prawie dwa lata nie uwalilem zadnego "szafta ani pina " wszystko jest proste . Jest tylko jedna wada pekaja mosty w miejscu mocowania wiez amorow ( rozwiazalem to kupujac nowego typu mosty i wieze amorow mocowane na 6 srub a nie 4 )A jak ktos woli miec glowe spokojna sa tytanowe Lunsforda ( oski w wachacze i popychacze skretu i gorne wachacze ) kpl ok 70 $ w Tower
Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2