Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 11:13 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor
PostNapisane: Cz maja 07, 2009 10:56 am 

Artur Krizar napisał(a):
Ale kiedyś Ty to kręcił? Mieliśmy obok siebie stanowiska serwisowe i nie zauważyłem żadnej kamerki:)

Bo to jest kręcone aparatem - teraz większość ma już wbudowane kamery, problem w tym żeby wybrać taki który nagrywa nie badziew jak telefony komórkowe tylko filmy conajmniej 640x480 pixeli 30fp/s stereo.
Polecam CANON całą serie S, może być starszy model a i tak filmy robi lepsze niż niektóre kamery cyfrowe.

P.S Jak tam dyfer naprawiony jeździ ? bo ja myślałem że takie rzeczy to zdarzają się tylko w HPi a tu chyba był Jammin jeśli się nie mylę ???

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz maja 07, 2009 11:10 am 

Tomasz Świątecki napisał(a):
Artur Krizar napisał(a):
Ale kiedyś Ty to kręcił? Mieliśmy obok siebie stanowiska serwisowe i nie zauważyłem żadnej kamerki:)

Bo to jest kręcone aparatem - teraz większość ma już wbudowane kamery, problem w tym żeby wybrać taki który nagrywa nie badziew jak telefony komórkowe tylko filmy conajmniej 640x480 pixeli 30fp/s stereo.
Polecam CANON całą serie S, może być starszy model a i tak filmy robi lepsze niż niektóre kamery cyfrowe.

P.S Jak tam dyfer naprawiony jeździ ? bo ja myślałem że takie rzeczy to zdarzają się tylko w HPi a tu chyba był Jammin jeśli się nie mylę ???

Jakoś zawsze mam inne wydatki niż kupno porządnej cyfrówki:)
A dyfer ponad sezon przelatał więc miał już pełne prawo do emerytury na śmietniku. Czekam na przesyłkę nowego, może do Dywitów dojdzie. Co do modelu to masz prawie rację bo Hyper St PRO ze stajni Ofny jest...

PostNapisane: Pt maja 22, 2009 6:26 pm 

Okej, to jak mam już dostęp to napiszę co i jak.

Tor: techniczny, dość trudny, ale naprawdę dobry.
Zaplecze: dramatem był Toi-Toi. JEDEN na tyle osób. W niedziele wchodzili tylko "hardcore'owcy", reszta leciała na Orlen. Poza tym, okej.
Sędziowanie: miało być ostro, a wyszło jak zwykle. Mam tylko żal do p. Książka, że miał wprowadzić zmiany(jazda w 1/4 finału i chyba 11 czy 12 okrążen<co daje w rankingu teraz 3 miejsca wyżej>). Dał mi kartkę ze swoją pieczątką i jak widać, można WIELE mając pieczątke Rcmonster :lol: :lol: :lol: .

Ogólnie podbało mi się, ale niesmak pozostaje...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4