Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 24, 2026 3:15 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 18, 2005 6:15 pm 

andropow napisał(a):
mrz nie chodzilo mi o pojemosc akusa, tylko o jego wydajnosc pradowa, podaj producenta, po nim mozna mniej wiecej okreslic do czego pakiet sie nadaje.
Masz regiel mechaniczny tu za bardzo nie rozroznia sie na moc tych regli bo je porpostu sie wymienia na elektroniczne i tyle ( sa wygodniejsze i o wiele wiele lepsze).
Jesli tak bardzo chesz wsadzic mocniejszy silnik ( z tego co doszliscie w innym poscie to Twoj wykreca cos ok 10 tys obrotow) to wez od rojny ten:
http://www.rojna.pl/index.php?d=produkt&id=592

No patrz bo ten się różni od p2k itp :) uh ah :)

Tak swoją drogą to regiel jak najbardziej wypada wymienić i skrócić czas jazdy do 10 minut jak już bo inaczej słabo widze przyszłość twojego modelu

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 18, 2005 8:30 pm 

Olo napisał(a):

No patrz bo ten się różni od p2k itp :) uh ah :)

Tak swoją drogą to regiel jak najbardziej wypada wymienić i skrócić czas jazdy do 10 minut jak już bo inaczej słabo widze przyszłość twojego modelu

czy moge się dowiedzieć oco ci Olo chodzi ?? bo wogule nic nie zrozumiałem ?? jakie p2k ?? i co mi się od tego różni ?? i jakie uh ah :P i regie juz zaczołem szukać nowy tylko nikt mi niechce wytłumaczyc jak się ma ilość zwoi w silniku do tego jaki prąd będzie płynoł p[rzez regler :/ i oco ci chodzi z tymi 10 minutami jazdy i przyszłością mojego modelu ??

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 18, 2005 9:03 pm 

p2k to nazwa silnika trinity który ma 27 zwoi :) ( czyli najmniejsza ilość wśród modelarskich silników ) GM V3/R spokojnie obsłuży to. A 10 minut jazdy to maximum jeżdżenia modelem jeżeli nie chce sie ryzykować spaleniem czy coś, jak się ostudzi troche to można znowu śmigać :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2