Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 10, 2026 3:12 pm

Autor
PostNapisane: Wt gru 21, 2004 11:28 pm 

Cześć jestem nowym nie zabardzo zamożnym początkującym maniakiem monsterów.

Zastanawiam się nad kupnem jednego z monsterków zpowodu nagłego spadku dolara podobno do nowego roku ma kosztować 2.90 a wtej chwili jest po 3.07 zł więc chyba czas zaopatrzyć się w jakiegoś potforka.

Wiem że nie ma modeli bezawaryjnych ale jednak czy jak sie kupi Monstera to tżeba non stop chajc wkładać w jakieś tuningi aby mogł jeżdzić. Jak to jest jaK sie nie ma zabardzo chajcu to lepiej nie łapać się tej zabawy czy ryzykować i myśleć że tak dużo chajcu to nie pochłania.
Napiszcie o awaryjności tych modeli team losi revo i savage jakie części ewentualnie odrazu dokupić.
Auta chcem kupić na ebay a pużniej aby ciotka(z ameryki) je dostała i wysłała do mnie no chyba żę będzie możliwość wysłania autka za pobraniem do polski przez gościa z ebaya słyszałem o takich patentach .team lusi kosztuje 500$ na ebay nowy czyli z 1500 zł plus przesyłka 80 zł statkiem REVO 390$ 1170Zł
Więc poradzcie coś czy lepiej kupić tańsze i ewentualnie wkładać $.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt gru 21, 2004 11:37 pm 

kup LST naprawde super model..... a o revo i savage poczytaj na forum... uzyj opcji szukaj...

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 12:41 am 

lst nie widzialem, ale slyszalem o nim same bardzo dobrze rzeczy( a cena tez jest super) revo mam i o nim moge powiedziec ze jest wspaniale, czerpie z niego ogromna przyjemnosc, moze trzeba miec w zapasie kilka czesci ale nie sa drogie, mi np po 2 dniu jazdy pekl tylni wachacz

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 1:34 am 

wszystko zalezy od tego jak , ile , po jakim terenie bedziesz jezdzil ,oraz czy bedziesz skakał :twisted: .rozbieznosc cen paliwa tez jest duza bo od 100zl/5L za liche paliwo do 200zl/5L za wypasione. jesli zlapiesz zajawke i bedziesz dysponowal czasem to bedzie trzeba miec duzo kasy na to hobby.
przegladam ebay czesto i za 390$ to mozna dostac revo, ale co najwyzej uzywke w srednim stanie.dolicz przesylke do Twojej cioci 10-20$, oraz to ze przesylka statkiem to koszt jakis 100zl a nie 80zl.to jednak nie cale koszta, bo do modelu potrzebujesz pakiet , ladowarke do niego , butelke na paliwo i zarnik do swiec(nie zawsze), after run oil,te kilka ostatnich rzeczy bieze sie zregoly z TH a to kolejna kasa. hobby jest super ale oblicz czy bedzie Cie na nie stac , bo szkoda jak wydasz duzo kasy na model a np.przez zepsuta jakas czesc nie bedziesz mogl go uzywac.

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 2:37 am 

Cozmo
Nic dodac nic ujac swietnie to ujales :lol:

A teraz do ciebie Radzio
Jestes duzym optymista i nie wiem skad wziales te ceny :?:
Pododawaj jeszcze po parenascie $ do tych cen ktore podales + wszystkie wysylki a wtedy dopiero wyjdzie ci rzeczywista cena mdelu :!:

Pozdrawiam
Bazooka

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 8:58 am 

Fajnie ze jestes z Wrocka - ja tez, mi sie strasznie Revo podoba i kolega we Wrocku tez ma Revo - jeździ nim od września i nic mu nie pękło do tej pory - oczywiście jak walniesz modelem przy 70km/h w krawężnik albo drzewo to w kazdym coś pęknie. Moje Revo ma przyjść dzisiaj do mnie kurierem - bierz Revo łatwiej będziemy mieli z częściami - będzie nas juz trzech.
Odnośnie tego co Cozmo napisał to rzeczywiście pakiety, ładowarka, paliwo i inne ***** - wyniosą koło 300-400 zł - ale zasilacza nie kupujesz co miesiąc i oil after tez nie - paliwo natomiast warto kupować porządne.

Pozdrawiam
Mirek
Ps. LST jest extra super - ale jest ich niewiele w polsce.

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 1:23 pm 

Witam ja też kupuje revo a jak sie mi uda załatwić więcej pieniędzy to wezme LST. Według mnie te dwa modele są bardzo dobre. :D

Pozdrawiam Paweł Waluś