|
Witam, mam do sprzedania model HB CYCLON. Model w bardzo dobrym stanie, wszystkie elementy modelu dobre, nic nie jest pęknięte itp. Ostanie dwa lata prze leżakował w pudełku odpowiednio "zakonserwowany", wcześniej spędziłem z nim dwa sezony: jeden na hali, drugi na asfalcie i muszę przyznać że prowadzi się fantastycznie, możecie zapytać innych właścicieli CYCLONA, udało mi się nawet zdobyć dwa razy miejsce na podium podczas MP-tak bez chwalenia się:) Normalne ślady użytkowania to porysowana płyta dolna, ale takie rzeczy się zdarzają szczególnie podczas zawodów na asfalcie. Z modelem w zestawie to co przewidział producent, z mojej strony dokładam one-waya na pasek, jedno łożysko:), dwa tlynie huby, dwie pół ośki na zapas i dwie zębatki oraz olej do amortyzatorów twardości 50. Oczywiście pudełko, instrukcja i inne papierki które były w pudełku w czasie zakupu.
GRATIS !!! Z modelem otrzymacie karoserie (troszkę popękana:)) i cztery koła!! Nic tylko jeździć:) Wszelkie pytania proszę kierować na priva, na pewno odpiszę. Dla kogoś na poważnie zainteresowanego prześle zdjęcia droga mailową:)
Teraz najistotniejsze! Cena jaką ja proponuję skromnie 500 zł.
Pozdrawiam:)
|