(sory ale jesem za granica i nie mam polskiej klawiatury) Patryk zobacz czy przy laczeniu wachacza do zwrotnicy nie jest wyrobiony przegob(golym okiem zobaczysz luz). Co do mojej historii z silnikiem Modelcraft skonczylo sie tak ,ze oddalem na gwarancji silnik. Mocy mial az nad to ale non stop sie psul i byl bardyo marnej jakosci. Kupilem go za 100euro w sklepie Conrad(w Niemczech). To juz 3 czy 4 silnik ktory dostalem

. W skrocie- nie polecam. Za kazdym razem do 10 dni padal. Zrobilem tak, ze wzialem kase a silnik zostawilem. Kupilem za 109euro zestaw bezszczotkowy Carson Dragstar 12t
http://www.carson-modelsport.com/de/produkte/elektronik/brushlesstechnologie/produktdetails.htm?sArtNr=500906116. Moze nie posiada takiej mocy ale spokojnie starczy na razie(regiel pociagnie do ponad 6t wiec z czasem bd mogl sprzedac silnik i kupic nowy). Do tego mam karte do ustawiania. Wyglada bardyo masywnie. Do tego kupilem amortyzatory Reely(alu, olejowe), sprezyny Carson (miekkie w teren mam jeszcze twarde na asfalt), chlodzenie silnika Reely(z wentylatorkiem), pakiet 8,4v 3000mAh LRP, 2 kola Reely Rally Block, walek alu, lozyska. Mam jeszcze apke HobbyKing hk2, serwo Bluebird 621. Musze jeszcze w Polsce dostac czesci a i d do TT-01E(s o niebo lepsye tzn. mocniejsze). Na razie mam duze problemy z ukladem kierowniczym(wyrywa sruby z plastikowego gwintu i niszczy ostro gwint. Mysle, ze wtlocze metalowy gwint i dorobie uklad kierowniczy sam z alu i dam lozyska. Takiego ukladu nawet w trakcie wypadku nie polamie. Powodem dlaczgo silnik LRP zdawal mi sie slaby bylo to, ze pakiety byly za slabe na 8,4v 3000mAh chodzi prawie jak moja 12t bezszcotka! LRP ma 15x4t jest to limitowana wersja. Recznie owijana w ''X''. Jest mocniejszy od dzisiejszych 13t!!! Ma na pewno ponad 10lat. Moglbym go sprzedac z reglem M-sonic sport plus(do 12t). Jest to silnik w 100% w Niemczech wyprodukowany. Dzisiaj sie takiego nie dostanie tylko chinszczyzne. Moim TT-01 jezdzi sie jak buggym 1:10

. Na asfal dam twarde sprezyny i leci jak przecinak. Polecam zestaw Carson´a!