Witam. Za dwa tygodnie mam zamiar kupić HPI Trophy Truggy 4.6 RTR

Z modelem biorę Zestaw startowy HPI RACING i oczywiście Akumulatorki do nadajnik i odbiornika i tu teraz moje pytanie.
Jakie kupić akumulatorki i jaką ładowarkę do nich? Chciałbym dodać że za jakiś miesiąc zamierzam się także stać posiadaczem HPI Sprint 2 Flux więc fajnie by był kupić jakiś dobry zestaw akumulatorków żeby mieć już na dwa zestawy:)
Jestem w stanie wydać więcej na akumulatorki i ładowarkę bo wiadomo, że jest to niezbędne a jest to raczej zakup jednorazowy.
A więc do Truggy potrzebuję Kostkę do odbiornika np. PLAZMA 6V 1600mAh Ni-Mh HPI. Czy jest sens kupować coś lepszego? Na ile starcza taka kostka w pełni naładowana? I oczywiście jaką ładowarkę do niej kupić?
Drugie co muszę kupić to AA do nadajnika i teraz moje pytanie czy do aparatur HPI lub też w przyszłości lepszych (bo zamierzam taką nabyć) można włożyć cały pakiet czy trzeba kupować te pojedyncze AA? No i oczywiście jaką ładowarkę do tego?
Wiadomo, że jak kupię HPI Sprint 2 i będę posiadał dwa modele to potrzebny mi będzie tylko jeden zestaw akumulatorków do aparatury ale będę musiał kupić dobry pakiet do auta. Tym pakietem zajmiemy się za miesiąc ale przy kupnie Truggy mogę od razu kupić Dobrą Ładowarkę dzięki której będę mógł podładować Pakiet ze Sprinta:)
A więc Czy kupując taką porządną ładowarkę za 200/300zł będę mógł podładować Wszystkie Akumulatorki, Pakiety, Kostki które wymieniłem wyżej?
Jeśli nie to napiszcie jakich ładowarek potrzebuję i jakie najlepiej akumulatorki kupić (pomijając te główne do Sprinta).
Z góry dzięki za odpowiedź