Witam!
Od jakiegoś czasu interesuje się modelami do driftu rc i chciałbym kupić sobie model. Miałem już kupować Strade DC albo Flying Fisha lecz wyczytałem na forum że aby pojeździć należy dokupić zestaw lipo ponieważ na oryginalnym można pojeździć max 10 min. A ponieważ na taki wydatek mnie już nie stać (model 500zł + zestaw lipo 300zł) bardzo jestem zawiedziony bo mój fundusz wynosi ok 500zł i raczej na droższy model bym się nie porwał ze względu na to że nie wiem czy mnie to będzie długo interesować i czy wogule mnie zainteresuje. Słyszałem też na forum iż można kupić używke ale ja sie na tym kompletnie nie znam więc boje sie tak kupić. Napewno w najbliższym czasie nie mam zamiaru startować w żadnych zawodach z wiadomych powodów no i generalnie model służyłby bardziej do zabawy jak narazie. Zastanawiałem się też nad Flying Fish 2 lecz mam obawy co do dostępności części do tego modelu. Rozmiar nie ma dla mnie większego znaczenia byle by był frajda z prób jazdy bokiem. A więc:
Czy ewentualnie mógłby mi ktoś pomóc, a może ma ktoś do sprzedania model? Wiem że temat był wałkowany tysiąc razy ale ja naprawde mam niemały dylemat ponieważ chciałbym sie tym zając no ale fundusze są ograniczony a i rozsądek by nie pozwolił na więcej.

Z góry dzięki za pomoc!

Ps. Jeśli w złym miejscu pisze prosze o wyrozumiałość ewentualnie o przeniesienie bo jestem tutaj od dzisiaj.