Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 06, 2026 12:55 am

Autor
PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 8:55 am 

Witam chcem zamontować tam:

Castle Creations Mamba Max Speed ​​Control Pro with 7700 kV Sensorless, Brushless motor. z 7700 kV Bezczujnikowe, silnik bezszczotkowy

Czy jest problem by to dam wmontować , jeśli mi się to uda mogę się skimś na forum dogadać i odsprzedać ,slnik od sprinta 5900kv z serwem, ktoś pomoże?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 9:15 am 

Myślę,że powinieneś wytłumaczyć się z przyczyn pisania w tak kaleczonym języku. Dużo piszesz naruszając regulamin tego forum. Dziwię się Adminowi,że nie interweniuje. Bez logicznego uzasadnienia tak pisząc robisz szambo z tego forum.Być może jest to prowokacja,bo jak się poczyta twoje posty i zakładane, nowe tematy trudno wyciągnąć logiczne wnioski o co ci chodzi.Wiele osób poświęciło ci swój czas ,ale ty i tak nie wyciągasz żadnych wniosków i w dalszym ciągu zadajesz bzdurne pytania.
Zainstaluj sobie Mozilla Firefox.On ci wyczyści mowę pisaną.Zaznacza po prostu błędy.
Jeśli wszyscy zaczniemy się porozumiewać na tym poziomie językowym,dojdzie do paradoksu,że się w końcu nie dogadamy.

PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 12:38 pm 

Wez się do holery odczep człowieku, czepiasz sie jak żepa, daj mi spokuj, ja piszę normalnie do ludzi na temat bez jakiś błędów, dlatego przezemnie szanowany Admin mnie nie zablokował, bo widzi że się ciagle czepiasz i przez ciebie ciagle pisze nowe tematy, bo mnie odwracasz od ludzi od których moge mnieć pomoc, a ty ciągle mnie wzywasz i poniżasz, popatrz ile ty błedów robisz, nie będę co dwa wyrazy stawiał przecinek bo ty tak chcesz, czemu inni nie piszą tylko ciągle ty. Wiesławie odczep się i daj mi oczekiwać na pomoc

PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 12:57 pm 

Ja się nie czepiam tylko zwracam ci uwagę dla twojego dobra.Jeśli chcesz mieć szacunek ludzi to miej też szacunek do nich.Każdy stara się odpowiedzieć w dobrej wierze ,ale z tego i tak nic nie wynika . Jeśli nie potrafisz napisać to i niechlujnie czytasz. Przykład dobitny :o nie jestem Wiesławem tylko Lesławem.To trzeba przeczytać i zapamiętać,żeby napisać poprawnie. Być może dlatego masz tyle niekonsekwentnych ,niezrozumiałych pytań .Sprecyzuj w jednym temacie swoje problemy w punktach po polsku, może jeszcze znajdzie się ktoś kto poświęci się i odpowie.
alienshooter napisał(a):
Wez się do holery odczep człowieku, czepiasz sie jak żepa, daj mi spokuj, ja piszę normalnie do ludzi na temat bez jakiś błędów, dlatego przezemnie szanowany Admin mnie nie zablokował, bo widzi że się ciagle czepiasz i przez ciebie ciagle pisze nowe tematy, bo mnie odwracasz od ludzi od których moge mnieć pomoc, a ty ciągle mnie wzywasz i poniżasz, popatrz ile ty błedów robisz, nie będę co dwa wyrazy stawiał przecinek bo ty tak chcesz, czemu inni nie piszą tylko ciągle ty. Wiesławie odczep się i daj mi oczekiwać na pomoc

Na pierwszy rzut oka już jest lepiej ale...jeszcze czerwono .

Ps.Gdybym się ciebie czepiał to bym ci zafundował bana,ale namawiam cię z uporem do poprawności.
Do cholery burzysz moje poczucie estetyki językowej. :lol: :lol:

PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 1:11 pm 

Akurat Pan Lesław jest osobą która może Ci bardzo dużo pomóc. Wątpię żeby ktokolwiek chciał Ci pomóc jeśli będziesz się o wszystko oburzał i liczył na pomoc nie szanując innych.

GG: 10157876

PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 2:58 pm 

Powiem Panu coś panie Wiesławie tutaj niesety nie da się z tego co widzę uzyskać pomocu pa porstu lekceważycie bo pewnie się wam nudzi jednym słowem nie ma sensu prosić o pomoc piszę po polsku skoro rozumiesz co pisze bo zwracasz uwagę, to sprawdz każdego na forum kto robi błędy czy tp. żeczy zamist pomogać zniechęcasz dlatego na innych forach wiecej się dowiedziałem pozdrawiam Pana Wiesława Mądrego.

i przerszam za zasmiecenie Forum

PostNapisane: Cz kwi 26, 2012 3:13 pm 

alienshooter napisał(a):
Powiem Panu coś panie Wiesławie tutaj niesety nie da się z tego co widzę uzyskać pomocu pa porstu lekceważycie bo pewnie się wam nudzi jednym słowem nie ma sensu prosić o pomoc piszę po polsku skoro rozumiesz co pisze bo zwracasz uwagę, to sprawdz każdego na forum kto robi błędy czy tp. żeczy zamist pomogać zniechęcasz dlatego na innych forach wiecej się dowiedziałem pozdrawiam Pana Wiesława Mądrego.

i przerszam za zasmiecenie Forum

Pytania merytoryczne nie zaśmiecają... Ale jeśli te pytania są dziwne,a do tego tekst pełen błędów to tak jak psia kupa na pięknym zielonym trawniku.
Modelarze (chociaż jestem przeciwny takiemu formułowaniu),a raczej kierowcy pojazdów zdalnie sterowanych to jedna rodzina. Są tak życzliwi,że starają się odpowiedzieć pomimo trudności zrozumienia tekstu.Ale wielu widzi twoje wypociny i już się nie trudzi.Takiemu złudzeniu uległem na początku nawet ja. Ale nie widząc z twojej strony dobrej woli ,wolę się czepiać.

Ps.Niebieski kolor świadczy o tym,że czytanie ze zrozumieniem i zapamiętywaniem to sztuka ,której nie każdy doświadcza...

PostNapisane: So kwi 28, 2012 12:02 pm 

Ok posiadam już ten model Sprint 2 flux wp 2.4g, chodzi mi oto czy wymieniając silnik + servo na
To Castle Creations Mamba Max Speed ​​Control Pro with 7700 kV Sensorless, Brushless motor. z 7700 kV Bezczujnikowe, silnik bezszczotkowy, będzie wszystko wporządku, czy coś muszę jeszcze do tego posidać bo rozumiem że w tańszy model niż sprint nie włoże tego snilka tak?

PostNapisane: So kwi 28, 2012 12:58 pm 

alienshooter napisał(a):
czy coś muszę jeszcze do tego posidać bo rozumiem że w tańszy model niż sprint nie włoże tego snilka tak?

alienshooter napisał(a):
...na innych forach wiecej się dowiedziałem...

Zapytaj na innych forach.

Marui Big Bear
Tamiya:
-GT-01 BL
-TXT-1
Kyosho:
-959 BL
-The Boss
-Rally Sports
-Gallop MkII

PostNapisane: So kwi 28, 2012 1:20 pm 

szkoda już słów, jacy urzydkownicy taki Admin :) narazie

PostNapisane: So kwi 28, 2012 5:50 pm 

Owszem, szkoda na Ciebie słów, beton więcej zrozumie niż Ty.

A admini wzięli by się w końcu za robotę i wyrzucili z forum ten wybryk natury :!:

GG: 10157876

PostNapisane: N kwi 29, 2012 7:29 am 

he odrazu widać że nie macie pojęcia w odpowiedzi, zatrudne pytanie dałem z tego co widzę, ciężko było odpowiedzieć: Czy można wymienić silnik ze Sprinta 2 na 7700kv, ale ciężko odpowiedzieć conie?
lepiej dowalić człowiekowi, ja chciałem jedynie odpowiedzi ciężko wam było skoro nie wiecie to nie odpowidacie proste, przycież ja wam nic nie zrobiłem

PostNapisane: N kwi 29, 2012 7:19 pm 

Nareszcie nie trzeba kryptologa do odczytania Twojego posta :D
Odpowiadam na pytanie: da się.
Jeżeli mocowanie nie będzie pasować, to są dostępne różnego rodzaju przejściówki. Sam widziałem jak koleś do Summita VXL (oryginalny silnik Velineon 380) założył Mamba Monster od dużego E-Revo.
Pytanie zasadnicze brzmi: czy podwozie i układ napędowy wytrzyma jazdę z takimi obrotami?
Pytanie nr 2: Czy TY opanujesz taką prędkość? Weź pod uwagę, że szybkość max. będzie około 3x większa od oryginału przy LiPo 3s.