Ja się nie czepiam tylko zwracam ci uwagę dla twojego dobra.Jeśli chcesz mieć szacunek ludzi to miej też szacunek do nich.Każdy stara się odpowiedzieć w dobrej wierze ,ale z tego i tak nic nie wynika . Jeśli nie potrafisz napisać to i niechlujnie czytasz. Przykład dobitny

nie jestem Wiesławem tylko Lesławem.To trzeba przeczytać i zapamiętać,żeby napisać poprawnie. Być może dlatego masz tyle niekonsekwentnych ,niezrozumiałych pytań .Sprecyzuj w jednym temacie swoje problemy w punktach po polsku, może jeszcze znajdzie się ktoś kto poświęci się i odpowie.
alienshooter napisał(a):
Wez się do holery odczep człowieku, czepiasz sie jak żepa, daj mi spokuj, ja piszę normalnie do ludzi na temat bez jakiś błędów, dlatego przezemnie szanowany Admin mnie nie zablokował, bo widzi że się ciagle czepiasz i przez ciebie ciagle pisze nowe tematy, bo mnie odwracasz od ludzi od których moge mnieć pomoc, a ty ciągle mnie wzywasz i poniżasz, popatrz ile ty błedów robisz, nie będę co dwa wyrazy stawiał przecinek bo ty tak chcesz, czemu inni nie piszą tylko ciągle ty. Wiesławie odczep się i daj mi oczekiwać na pomoc
Na pierwszy rzut oka już jest lepiej ale...jeszcze czerwono .
Ps.Gdybym się ciebie czepiał to bym ci zafundował bana,ale namawiam cię z uporem do poprawności.
Do cholery burzysz moje poczucie estetyki językowej.